14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăHeadlinesCiocea îi pârăşte la Ponta pe Cârciumaru şi Călinoiu

Ciocea îi pârăşte la Ponta pe Cârciumaru şi Călinoiu

Mult discutatul sondaj de opinie, comandat de PSD Gorj a generat supărări şi ameninţări din partea vicepreşedintelui PSD Gorj, Ion Ciocea, care a apărut în sondaje, însă, fără să ştie. Ciocea susţine că a fost denigrat prin rezultatele obţinute şi i-a solicitat liderului PSD, Victor Ponta, să intervină în organizaţia judeţeană, pentru a pune capăt lipsei transparenţei şi minciunilor. Ciocea îi arată cu degetul pe preşedinţii de partid Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. Ciocea îl aşteaptă pe Ponta la Târgu-Jiu, în această săptămână, pentru a calma spiritele din PSD Gorj.

Primarul de la Bustuchin, social-democratul Ion Ciocea, s-a declarat supărat pe liderii organizaţiei PSD Gorj, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, pe motiv că cei doi au ţinut ascunse adevăratele rezultate ale sondajului de opinie. Numele vicepreşedintelui PSD Gorj, Ion Ciocea, a apărut în sondaje, însă, fără ca acesta să ştie. Nici presa n-a ştiut că mai mulţi vicepreşedinţi PSD, printre care şi Ciocea, au fost introduşi în sondaje, liderii organizaţiei judeţene anunţând la începutul săptămânii trecute, rezultatul unor chestionare cu privire la alegerile locale. Considerându-se denigrat, Ion Ciocea crede că, astfel, prin minciunile şi cotonogelile între social-democraţi, partidul din care face parte are şanse mici să ajungă la guvernare. Declaraţiile primarului PSD au fost făcute în premieră la Radio Omega, în cadrul unei emisiuni Ciocea a povestit câte telefoane a dat şi câte drumuri a făcut pentru a pune mâna pe adevăratul sondaj de opinie comandat de PSD Gorj.

Ciocea, pasat de la un pesedist la altul

Edilul Ion Ciocea susţine că, în calitate de vicepreşedinte al PSD Gorj, a solicitat sondajul de opinie integral, însă, colegul său, Ciprian Florescu l-a pasat la Laurenţiu Ciurel, care a încercat „să-l ducă de nas”. Supărat că proprii colegi de partid se feresc de el, Ciocea a căutat mai departe sondajul la Vasile Râbu, vicepreşedinte PSD, dar nici acesta nu l-a ajutat. „Este dureros că mai marii judeţului, care au fost preocupaţi de aceste sondaje, în loc să nu încerce să denigreze nişte oameni care muncesc, i-au pus în sondaje unde nu trebuiau să-i pună, în localităţi conduse de pedelişti. Sunt supărat şi necăjit că apar în sondaje fără să ştiu. Nu există transparenţă, iar cei care conduc judeţul nu mi-au spus nimic de sondaj. Am aflat de aceste sondaje de câteva zile, din presă, însă, când le-am cerut de la organizaţia judeţeană colegii au ridicat din umeri. Am aflat câteva date din sondaj de la Ciurel, dar acestea, departe de realitate ”, a explicat într-o emisiune difuzată la Radio Omega, primarul Ion Ciocea.

Ponta, informat de Ciocea despre controversatul sondaj

Văzând că este pasat de la coleg la altul, pesedistul Ion Ciocea l-a sunat pe liderul partidului, Victor Ponta, pentru a cere lămuriri. „Am primit şi eu o copie a sondajului, de la un consilier al lui Ponta şi i-am transmis că la PSD Gorj transparenţa lipseşte, că am fost trimis de la unul la altul pentru a afla date din sondaj. Cum de am ajuns eu în sondaj fără să ştiu măcar sau fără să intenţionez să candidez la Consiliul Judeţean sau Primăria Târgu-Jiu?”, se întreabă Ion Ciocea. Potrivit sondajului oficial, trimis de Victor Ponta primarului din Bustuchin, Ion Ciocea apare cotat cu 23% la capitolul notorietate în judeţul Gorj şi cu 34% privind încrederea, dar ca şi posibil candidat la primăria municipiului Târgu-Jiu. În acelaşi sondaj de opinie apar mai multe nume de social-democraţi, dar pe care atât Florin Cârciumaru cât şi ceilalţi pesedişti, care au anunţat date din acesta, le-au ţinut ascunse. „Ponta va veni la Târgu-Jiu în această săptămână, pentru a clarifica problema sondajelor, despre care doar unii ştiu. Trebuie să se implice pentru că avem doi-trei capi care încearcă, întotdeauna, pe cei care saltă capul să-i denigreze. Cum aş fi eu, care am avut pretenţia să candidez la deputaţi, pe Ion Rotaru, pe Vasile Râbu care voia să candideze la Motru. Pentru mine, 34% în Târgu-Jiu este foarte mult chiar, nu mă afectează acest lucru. Suntem mai mulţi, care vrem să punem la punct cu Ponta unele aspecte. Am tras un semnal de alarmă că ceea ce se întâmplă în PSD Gorj nu e bine. Eu mai stau în acest partid pentru Victor Ponta, până lămurim lucrurile. Dacă vrem să ajungem la guvernare nu putem cu astfel de oameni, care se interesează doar pentru ei şi vor să se ridice ei denigrându-i pe alţii”, a mai declarat pentru Radio Omega Ion Ciocea.

Ciocea, „foc şi pară” pe Călinoiu şi Cârciumaru

Vicepreşedintele PSD Gorj este hotărât să-i ceară lămuriri şi preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, cel care a scos primul pe piaţă sondajul controversat. „Nu Cârciumaru m-a făcut pe mine primar la Bustuchin, sau invers. Eu pot să spun că l-am făcut preşedinte la Consiliul Judeţean pe Ion Călinoiu. Am fost cu el din poartă în poartă, dar Călinoiu n-a fost cu mine, aşa că, avem ceva de rezolvat în PSD Gorj. Sunt curios în Bustuchin câte persoane au fost chestionate. Sunt supărat foarte mult pe Ion Călinoiu. A venit la Zilele Comunei Bustuchin şi nu mi-a zis nimic de sondaje şi rezultate”, a adăugat vicepreşedintele PSD Gorj, Ion Ciocea, care crede că partidul său are şanse mici să ajungă la guvernare din cauza minciunilor şi cotonogelilor între social-democraţi. Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu nu au putut fi contactaţi pentru a răspunde acuzaţilor aduse de Ciocea.

O primărie din Gorj are de câștigat de pe urma creșterii prețului la energia electrică

1
O primărie din județul Gorj va avea de câștigat ca urmare a creșterii prețului la...

Se retrag 4 persoane de pe lista de consilieri municipali? Ce spune Aurel Popescu

0
Informațiile apărute în spațiul public cu privire la retragerea a patru persoane de pe lista...

Zid de apărare în jurul viceprimarului PSD din Bustuchin

0
Demersul primarului din Bustuchin, de a-l schimba pe viceprimarul social-democrat Gheorghe Stoenescu, a dat naștere...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!