18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăHeadlinesCiocea, Vlaicu şi Maioreanu vor în locul lui Surupăceanu

Ciocea, Vlaicu şi Maioreanu vor în locul lui Surupăceanu

Prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, îşi doreşte o funcţie de deputat şi intenţionează să candideze la alegerile parlamentare. Are, însă, şi contracandidaţi puternici în această luptă, precum Andrei Maioreanu şi Ion Ciocea. Cei doi pesedişti au devenit interesaţi de alegerile parlamentare după ce au fost lansate mai multe zvonuri potrivit cărora liderii PSD nu-l vor mai lăsa pe actualul deputat de pe Colegiul 2, Mugurel Surupăceanu, să candideze pentru un nou mandat.

Doi pesedişti şi un uneperist s-ar putea lupta la alegerile parlamentare din această toamnă, pentru un post de deputat pe Colegiul 2, ocupat în prezent de social-democratul Mugurel Surupăceanu. Marius Vlaicu, prim-vicepreşedintele UNPR Gorj a anunţat şi el că intenţionează să candideze pe colegiul 2 la alegerile parlamentare. Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, dar şi vicepreşedintele PSD, Andrei Maioreanu au făcut, de asemenea declaraţii similare manifestându-şi dorinţa de a candida pe colegiul ocupat în prezent de deputatul social-democrat, Mugurel Surupăceanu. Cu toţii susţin că vor să se implice în problemele comunităţii, blamând activitatea de până acum a lui Mugurel Surupăceanu, despre care susţin că nu a ajutat deloc primarii din localităţile cuprinse pe colegiul său.

Vlaicu spune că are un atuu

Marius Vlaicu nu neagă faptul că şi-ar dori o funcţie în Parlamentul României, dar spune că o decizie finală privind candidatura sa o va lua abia după alegerile locale din această vară. Vlaicu mai spune că are şi un atuu în lupta pentru funcţia de deputat pe Colegiul 2, întrucât a lucrat în campania electorală din 2008 cot la cot cu Mugurel Surupăceanu, parlamentar pe acest colegiu. Nu îi pasă, însă că din toamnă ar putea deveni adversari, sperând ca cel mai bun să câştige voturile gorjenilor. „Cât am fost la PSD am fost în echipa de campanie a lui Surupăceanu şi cunosc foarte bine localităţile, oamenii de acolo mă cunosc. Sigur sunt candidaţi destul de puternici cum sunt primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, şi Andrei Maioreanu, dar electoratul este cel care decide”, a menţionat fostul pesedist Marius Vlaicu.

Maioreanu se crede favorit

În schimb, vicepreşedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu se consideră favorit în această cursă pentru că, în calitate de vicepreşedinte el este cel care coordonează localităţile de pe Valea Amaradiei. Mai mult şi acesta susţine că l-a ajutat pe Mugurel Surupăceanu în campanie, drept pentru care cunoaşte bine problemele cu care se confruntă localităţile respective. „Încă din 2008 coordonez mai multe localităţi din Colegiul 2 în calitate de vicepreşedinte al PSD, unde am şi avut rezultate bune. Am ajutat la câştigarea mandatelor de primar, am asigurat în Consiliile Locale majoritatea. Încet, încet va trebui să discutăm şi despre alegerile parlamentare, deşi trebuie să trecem întâi de cele locale. Dacă vor exista semnale din rândul electoratului, dacă vor exista semnale din rândul organizaţiei cu siguranţă voi face o evaluare. Vom vedea ce potenţiali candidaţi avem pe Colegiul 2”, declară Andrei Maioreanu, posibil candidat la Camera Deputaţilor pe Colegiul 2. Interesele primarului Ion Ciocea şi al lui Andrei Maioreanu faţă de Colegiul 2 vin după ce există tot mai multe voci din PSD care spun că Mugurel Surupăceanu nu va mai fi lăsat să candideze pentru un nou mandat.

Traian Pătrășcoiu a obținut al treilea mandat de director general

0
Traian Pătrășcoiu a obținut încă un mandat în fruntea APAREGIO GORJ SA. Este, deja, la...

O primărie din Gorj are de câștigat de pe urma creșterii prețului la energia electrică

1
O primărie din județul Gorj va avea de câștigat ca urmare a creșterii prețului la...

Zid de apărare în jurul viceprimarului PSD din Bustuchin

0
Demersul primarului din Bustuchin, de a-l schimba pe viceprimarul social-democrat Gheorghe Stoenescu, a dat naștere...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!