19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăPoliticCiolocoi şi Drăguşin, condiţionaţi de Călinoiu

Ciolocoi şi Drăguşin, condiţionaţi de Călinoiu

„Dacă Ciolocoi şi Drăguşin se duc după Antonescu şi Băsescu sunt liberi”, declară social-democratul Ion Călinoiu despre liberalii care încă mai ocupă funcţii de conducere la instituţiile statului. Mădălina Ciolocoi nu ştie deocamdată ce decizie să ia şi se declară bulversată de situaţia din interiorul PNL. Aceasta spune că nu are interese personale, dar nici nu „pupă” PNL-ul şi să piardă funcţia de la Consiliul Judeţean Gorj.

Dacă vor să mai rămână în funcţii nu trebuie să-l mai urmeze pe Antonescu. Acesta este mesajul pe care vicepreşedintele PSD, Ion Călinoiu, le transmite liberalilor Mădălina Ciolocoi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, şi Virgil Drăguşin, subprefect de Gorj. Călinoiu mai spune că PSD nu se teme în Consiliul Judeţean că va pierde majoritatea cu PNL în cazul în care liberalii vor rupe colaborarea cu social-democraţii. „Dacă liberalii bat palma cu PDL şi fac alianţă, e treaba lor. Dar dacă până acum s-a continuat cu USL la Consiliu aşa trebuie să mergem în continuare. Dar dacă e dorinţa unora să schimbe alianţa e problema lor. Depinde de Ciolocoi şi Drăguşin dacă vor să rămână pe funcţii, nu de noi cât vor să mai stea în funcţii. Nu e treaba noastră dacă ei se duc după Antonescu şi Băsescu, să fie liberi. Nu-i opreşte nimeni dacă ei îşi dau demisia ca să-şi continue programul USL, nu-i opreşte nimeni să meargă cu Tăriceanu”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj.

Mădălina, indecisă

Mădălina Ciolocoi, preşedinta femeilor din PNL Gorj, a refuzat să comenteze condiţia pusă de Ion Călinoiu, aceea de a trece de partea lui Călin Popescu Tăriceanu în scopul menţinerii postului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Deşi susţine că nu are interese personale de a rămâne pe funcţie, Ciolocoi nu recunoaşte că Tăriceanu este membru PNL, şefa femeilor liberale anunţând că este un membru de partid disciplinat şi se va conforma deciziilor luate de noua conducere a PNL. „Eu nu sunt omul care să aibă interese personale şi să pup partidul, dar sunt şi un om de partid extrem de disciplinat. În legătura cu funcţia pe care o conduc vom mai discuta. Deocamdată, aşteptăm rezultatul Congresului Extraordinar. Nu vreau să comentez condiţia pusă de preşedintele Consiliului Judeţean pentru că nu i-am ascultat live declaraţia. Probabil că dumnealui a exprimat decizia PSD. Dacă aceasta este decizia dumnealor nu avem decât să ne conformăm, dar, deocamdată, nu pot să-mi pun această problemă pentru că domnul Tăriceanu nu este membru PNL cu acte în regulă şi nu putem vorbi de un grup Tăriceanu care să câştige alegerile”, a explicat Ciolocoi poziţia sa din acest moment vizavi de condiţia pusă de Călinoiu.

O lună de proteste sindicale la Târgu Jiu

0
Primăria Târgu Jiu a aprobat o lună de proteste sindicale în Piața Prefecturii din municipiu....

Procesul de extrădare al Elenei Udrea, amânat. Vezi când este următorul termen

0
Elena Udrea va mai avea de așteptat cel puțin opt zile, pentru a afla dacă...

Capotă pierde procesul cu Consiliul Județean Gorj

0
Fostul manager al Spitalului Județean, Gigel Capotă, a pierdut procesul cu Consiliul Județean, proces prin...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!