Acasa / Politic / Cîțu: “CEO se va închide dacă nu urmează planul de restructurare!”. Cârciumaru: “Specialistul” Cîțu seamănă panică în rândul salariaților”

Cîțu: “CEO se va închide dacă nu urmează planul de restructurare!”. Cârciumaru: “Specialistul” Cîțu seamănă panică în rândul salariaților”

Ministrul Finanțelor, taxat de senatorul PSD Florin Cârciumaru. Parlamentarul de Gorj critică ieșirea publică a lui Florin Cîțu, care, într-o declarație a afirmat că CE Oltenia se va închide dacă nu trece la restructurări.

“Complexul Energetic Oltenia (CEO) se va închide dacă nu urmează planul de restructurare la care s-a angajat pentru a primi ajutor de salvare din partea statului, iar Ministerul Finanţelor a trimis inspecţia financiară în control pentru a vedea ce s-a întâmplat cu fondurile acestei companii, a fost declarația făcută de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

“Specialist”

Vorbele ministrului au fost taxate de senatorul Florin Cârciumaru care consideră că actualul Guvern apelează la cea mai simplă, nu și benefică, variantă pentru Complexul Energetic Oltenia. “Nu trece o zi fără ca miniștrii demiși ai PNL să nu facă vreo gafă sau declarații care să nu-i afecteze pe români! Unul dintre miniștrii demiși ai lui Klaus Johannis, care perseverează în acest sens, este Florin Cîtu, șeful Ministerului de Finanțe, care, astăzi, a anunțat nonșalant că cei 13.000 de salariați ai CE Oltenia își vor pierde locurile de muncă, dacă societatea de producere a energiei pe cărbune nu va îndeplini toate criteriile stabilite înaintea acordarii ajutorului de stat. “Specialistul” Cîtu nu anunță că a găsit soluția pentru sprijinirea CE Oltenia, în problema prețului mare al certificatelor de carbon, ci anunță închiderea companiei energetice! Consider că astfel de afirmații hazardate ale “specialistului” demis de la Finanțe nu numai că nu ajută cu nimic CE Oltenia, ci, din contra, produc mult rău companiei, afectându-i imaginea și relațiile economice cu ceilalți colaboratori, dar și semănând panică în rândul salariaților”, susține Florin Cârciumaru.

Promisiuni nerespectate

Cârciuaru critică încontinuare modul de guvernare liberal care, după părerea politicianului, ar duce la sfâșitul economic al țării. “Încă din prima zi a instalării la Palatul Victoria, Guvernul Orban a trecut la tăieri de fonduri și programe care ajutau românii, prevestind “Sfârșitul” economic al țării, în loc să pună în aplicare promisiunile mărețe făcute la ultimele campanii electorale. În cele trei luni de pseudo-guvernare, liberalii susținuți de USR nu au făcut altceva decât să se răzbune pe medici, profesori, liftiere, pensionari și chiar pe copii, cunoscut fiind faptul că PNL și Iohannis au amânat creșterea alocațiilor și a pensiilor. In afară de răzbunare, liberalii lui Iohannis au mai fost preocupați de revenirea la alegerea primarilor în două tururi, dar și de declanșarea alegerilor anticipate pentru Parlament, deși aceste două “proiecte de guvernare” sunt contestate în continuare de CCR și chiar de reprezentanții UE”, a mai declarat social-democratul.

9 comentarii

 1. DA,SUNT GOGOSI LIBERALE, DUPA RETETE BASISTE SI SECURISTE!

 2. Un jeg , specialistul p….!!
  A provocat numai haos în economie .
  Bine că ne-am prins cu cine avem de-a face.

 3. Ba narojilor care sunteti , chiar nu intelegeti ca CEO este un colos cu picioarele de lut, tinut in viata artificial de catre politicieni desi este total nerentabil? Cand o sa pricepeti ca nu poti tine in viata un complex muribund , capusat dintotdeauna de politicieni , doar pentru ca sunt 13000 de voturi acolo? De 30 de ani CEO nu si plateste impozitele la stat , in fiecare an i se sterg cu buretele datorii de sute de milioane de euro, in fiecare an beneficiaza de alte sute de milioane de euro subventii mascate de la Stat , de fapt din banii publici ai nostri, ai tuturor cetatenilor tarii . Si atunci ne intrebam , nu este mai ieftin sa importam energie electrica , cea ce si face statul roman , jumatate din energia electrrica fiind importata din Ungaria.

 4. Acum stai la rand si pupa-i in cur pe cei 13000 de mineri si energeticieni, nemernicule!

  • mineru pu,,,li ,,,i. Mai dobitocule, in Gorj nu mai exista mineri . Minerii au lucrat pentru ultima data la Mina Tehomir , mina aflata in procedura de inchidere unde mai activeaza doar cate zeci de muncitori care incearca sa mai recupereze din echipamentele cu care lucrau adevaratii mineri . In rest , in CEO nu exista nici un picior de miner ci doar niste lopatari platiti ca inginerii pe langa benzi , exista cativa sefi de utilaje care stiu meserie , in rest cateva mii de amante ale fostilor sefi din exploatarile miniere de suprafata , amante care se ocupa de regula prin si pe sub birouri…. Ce spui tu minere (sic) ca toate lichelele lui Sarcina si Faget de la paza sunt mineri? Sau toti plimbatorii de hartii prin sediile de la Tg Jiu sunt,,,,mineri? Sau sutele de soferi de pe limuzinele sefutilor sunt mineri? Asa ca tu nu poti fi miner , poate doar un dobitoc cu lopata.

 5. Dobitoc esti tu,forma urat de viata.Va face o placere deosebita sa jigniti mii de oameni care lucreaza in conditii de munca extrem de grele.Pai, nesimtitule, vezi si cateva mii de amante si sutele de soferi cu limuzinele…?!Un limbaj de borfas, de creatura bipeda plina si desfigurata de ura si pofta de razbunare.

  • mai draga individule care te autointitulezi ,,,mineru, spune tu cu cuvintele tale unde esti tu miner in CEO? Spune tu cum poti sa te exprimi ( chiar si prin semne) unde are in acest moment CEO angajati mineri . Punctual , nu bate campii pe araturi , prin vreo halda , daca stii ce i aia.

 6. Eu nu voi da un raspus unui idiot ca tine, urecheatule!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*