7.4 C
Târgu Jiu
joi, martie 4, 2021
Acasă Politic Ciurel: Mă întâlnesc cu Ponta mai des decât toţi pesediştii! Nu-i voi...

Ciurel: Mă întâlnesc cu Ponta mai des decât toţi pesediştii! Nu-i voi face campanie lui Ion Călinoiu

Laurenţiu Ciurel a mai rămas alături de Ion Călinoiu, doar cu sufletul. A declarat că nu îl va ajuta în campania electorală, deşi a fost printre puţinii alături de el, în momentul în care Călinoiu a depus candidatura ca indepedent la BEJ.

Laurentiu Ciurel

Laurenţiu Ciurel a declarat la Radio Omega, că membrii PSD sunt într-o situaţie dificilă, după ce Călinoiu a decis să candideze independent. “Mă întâlnesc cu domnul Ponta mai des decât toţi pesediştii, pentru că suntem colegi de dosar. Am discutat acest subiect. E o situaţie nefericită şi dânsul nu ştia cum va reacţiona într- o campanie împotriva domnului Călinoiu au fost atâta timp, atâţia ani şi atâtea campanii împreună. Nu ştiu cum se va rezolva aceasta treabă pentru membrii de partid e o mare dificultate, dar eu sper că sunt două persoane mature şi probabil că însă există o posibilitate ca în viitor să colaboreze,” a declarat Laurentiu Ciurel.

Ion Călinoiu şi primarul Ion Ciocea au fost scoşi de pe listele de parlamentare de Liviu Dragnea, deşi ordinea pe listă fusese votată la Gorj de social democraţi. Nemulţumiţi de această decizie, cei doi s- au hotărât să candideze independenţi, şi- au închiriat deja sedii de campanie. Rămâne de văzut dacă venirea lui Victor Ponta la Târgu Jiu îi va face să se răzgândească şi să nu mai candideze.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente