Acasa / Politic / Claudiu Manda: Voi SUSŢINE PROBLEMELE ENERGIEI pe bază de CĂRBUNE

Claudiu Manda: Voi SUSŢINE PROBLEMELE ENERGIEI pe bază de CĂRBUNE

Candidatul PSD pentru Parlamentul European, senatorul PSD de Dolj, Claudiu Manda, a vizitat,  alături de premierul Viorica Dăncilă Termocentrala Rovinari, în vizita pe care a avut-o în județul Gorj.

Senatorul, Claudiu Manda, este susținut de regiunea Olteniei pentru o candidatură în Parlamentul European.  A promis în fața a 1500 de oameni că va reprezenta cu cinste Gorjul la Bruxelles și că va milita pentru rezolvarea problemelor energiei pe bază de cărbune.

”Încep prin a vă mulţumi dumneavoastă şi, în mod special, lui Mihai Weber pentru că atunci când a trebuit să desemnăm candidatul din Oltenia la europarlamentare toţi colegii din regiune m-au susţinut. Sunt aici să vă spun că rămân alături de organizaţie şi nu voi uita când mă voi duce în Parlamentul European de problemle dumneavoastră ca să-mi văd de alea mele. Am fost în vizită la Termocentrala Rovinari. Acolo sunt probleme care sunt de competenţa Parlamentului European. Spun răspicat că voi susţine problemele Gorjului, voi susţine problemele mineritului şi energiei pe bază de cărbune. Vreau să mulţumesc şi celor care conduc Consiliul Judeţean Gorj în numele celor din judeţul Dolj pentru că săptămâna trecută am semnat un contract în valoare de 450 de milioane de euro, mai mult decât a luat fostul premier Cioloş cu tot guvernului lui, bani europeni pentru conducta de la Izvarna, care alimentează cu apă municipiul Craiova. Fără ajutorul dumneavoastră nu puteam accesa acest proiect important pentru ambele judeţe. Să mergeţi cu capul sus în campania electorală, mândri de realizările din cei doi ani și jumătate de guvernare”, a declarat Claudiu Manda.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- P.S.D.
Executat de: SC NEW GRUP IMPACT SRL
CUI mandatar financiar coordonator: 41190008
Tiraj:1000

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*