2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăPoliticColaborare PSD- PP-DD, impusă de la centru

Colaborare PSD- PP-DD, impusă de la centru

Deciziile de la centru se vor aplica şi la Gorj. Asta a declarat ieri, preşedinta PP-DD, Simona Man. După ultimele evenimente ce au tensionat scena politică din Gorj, preşedinta PP-DD, Simona Man, dă asigurări în privinţa unui eventual protocol PSD- PP-DD, spunând că dacă se va face o astfel de alianţă pentru care există în continuare discuţii, aceasta cu siguranţa se va aplica în toate organizaţiile, inclusiv în Gorj.

Intenţia liderilor politici din opoziţie, Dian Popescu, Dan Vâlceanu şi Nicoleta Mocioi, aceea de a face o alianţă pentru schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean au creat tensiuni politice puternice în ultima perioadă. La polul opus, Simona Man, preşedinta PP-DD, a ţinut să precizeze ieri, la un post local de radio, că o eventuală colaborare cu PSD semnată la centru, se va aplica în toate organizaţiile judeţene. „Noi avem o echipă care a făcut performanţă la Gorj, o echipă în care eu am mare încredere şi eu sunt convinsă că şi echipa de la Gorj se va supune deciziilor de la centru. Până în acest moment, noi nu avem un protocol semnat la nivel central, dar în momentul în care noi vom avea acest protocol, cu siguranţă vom transmite în teritoriu acest protocol şi toate organizaţiile judeţene vor lua act de el şi se vor supune deciziilor de la centru”, a declarat preşedinta PP-DD, Simona Man.

Man: „Nicoleta Mocioi se va supune unei decizii de la centru”

În ciuda faptului că liderul PP-DD Gorj îşi doreşte o alianţă cu PNL şi PDL, preşedinta Partidului Poporului Dan Diaconescu, Simona Man, consideră că Nicoleta Mocioi este un om de echipă şi nu va avea de ales decât să se supună deciziilor luate la centru. „Eu sunt convinsă că Nicoleta Mocioi este un om de echipă şi că face parte din echipa PP-DD şi sunt convinsă că şi Nicoleta Mocioi se va supune unei decizii de la centru”, a precizat Simona Man. Mai mult decât atât, Simona Man a dorit să clarifice situaţia transmiţând liderilor PNL şi PDL să-şi vadă de propriile partide. „Liderii PNL şi PDL pot fi siguri doar de PDL şi PNL. Liderii PNL şi PDL nu pot fi siguri de ceea ce se întâmplă în PP-DD. Ei pot fi siguri de ce au dumnealor în ograda lor, iar noi vom avea o direcţie pe care o vom stabili de la centru şi toţi liderii noştri din judeţe se vor supune acestei decizii”, a mai declarat preşedinta PP-DD. În ceea ce priveşte protocolul dintre PSD şi PP-DD, Simona Man a spus că există discuţii în continuare şi că în acest moment nu există nimic ce ar putea împiedica semnarea unui astfel de protocol.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -