Acasa / Politic / Comportamentul consilierului local PNL de la Bălești, analizat în Biroul Politic Județean

Comportamentul consilierului local PNL de la Bălești, analizat în Biroul Politic Județean

Comportamentul consilierului local PNL de la Bălești care s-a încăierat cu președintele USR din localitate va fi analizat Biroul Politic Județean Gorj al Partidului Național Liberal

Conflictul a avut loc duminică seară între Florin Papuc, președintele USR Bălești, și consilierul liberal Ion Bălan.

„Biroul Politic Județean Gorj al Partidului Național Liberal va analiza situația de la Bălești, după o discuție cu colegii din organizația locală. Toți militanții PNL Gorj trebuie să evite astfel de situații și să înțeleagă că sunt candidați sau reprezentanți ai echipelor de campanie ale unor partide politice, care vor încerca să ne provoace pentru a se face vizibili. Liderul USR Bălești, implicat în acest incident, este recunoscut în comunitate ca fiind o persoană conflictuală, care a avut acest gen de comportamente și în perioadele în care a activat la alte partide politice, fiind candidat atât din partea PRM, cât și MP. Partidul Național Liberal, filiala Gorj, nu agreează astfel de comportamente, iar militanților PNL li se recomandă să nu răspundă provocărilor de acest gen din partea reprezentanților contracandidaților noștri“, se arată într-un comunicat al PNL Gorj.

„A vrut să dea, dar l-am ţinut de mâini“

Scandalul a avut loc în satul Stolojani. Consilierul s-a supărat că Papuc a lansat o serie de acuzații la adresa sa: „Am spus şi îmi asum acest lucru că domnia sa şi-a angajat fata în Primăria Băleşti şi că nu a făcut niciun proiect de hotărâre de Consiliul Local de când este consilier, de trei ani de zile, pentru comunitatea pe care o reprezintă. Probabil că a fost deranjat. M-a bruscat. Nu mi-a dat la faţă. La mână puţin. A vrut să dea, dar l-am ţinut de mâini. Nu mi-am permis să-l lovesc, fiind mai în vârstă. Eu am o educaţie şi, probabil că dânsul nu o are. Mi-a zburat telefonul din mână, ochelarii şi mapa pe care o aveam cu tabelele de semnături au picat pe jos“, a spus Florin Papuc.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*