Condiționările de natură politică prelungesc agonia la CEO

0
291

Senatorul PSD Cristinel Rujan susține că este puțin probabil ca amendamentul pentru mineri şi energeticieni să fie adoptat, Declarația parlamentarului vine în contextul în care legea a primit un prim aviz negativ, din partea Guvernului.

“Este puţin probabil ca amendamentul pentru mineri şi energeticieni să fie adoptat, având în vedere avizele negative. Este greu de crezut că se poate întoarce abordarea în cadrul plenului Camerei Deputaților. Eu știu abordarea în cadrul plenului Camerei Deputaților, însă trebuie să mizăm pe responsabilitatea celor care reprezintă cetățenii din această țară, inclusiv pe cei care sunt în domenii sensibile și care au prestat o muncă deosebit de grea. Am văzut că se vine cu variante alternative care înseamnă “prelungirea” bolii, și subliniez faptul că Guvernul nu își asumă tranșant o opinie pe care să meargă astfel încât să detensioneze aceste probleme profesionale, sociale, sindicale de la nivelul județului Gorj și al Complexului Energetic Oltenia”, a transmis Cristinel Rujan.

Pe de altă parte, Rujan a declarat că doar Guvernul poate detensiona situația de la Complexul Energetic Oltenia. “Toți parlamentarii de Gorj își doresc să se rezolve problema de la CE Oltenia, însă există condiționării de natură politică, de natură economică, financiară pe care nici reprezentanții parlamentari ai actualei puteri nu le pot rezolva la nivel central politic și guvernamental”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here