Acasa / Headlines / Conducerea ALDE Gorj, dizolvată

Conducerea ALDE Gorj, dizolvată

Conducerea filialei ALDE Gorj a fost dizolvată.  Măsura a fost luată de liderii de la centru după ce organizația județeană nu s-a implicat deloc în campania pentru alegerile prezidențiale.

Ion Iorache a pierdut șefia ALDE Gorj. Întreaga conducere a organizației gorjene a fost dizolvată de centru. Gorjenilor li se reproșează că au lăsat filiala de izbeliște. ”Ca urmare a neimplicării și a organizării defectuoase a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale și a nesusținerii candidatului Mircea Diaconu, conducerea Alianței Liberalilor și Democraților a decis dizolvarea Biroului politic teritorial al filialei ALDE Gorj. Decizia luată de conducerea ALDE vine și ca urmare a lipsei de implicare și organizare a președintelui filialei ALDE Gorj, Ion Iordache, în ultimele 4 luni de zile. În cadrul primei ședințe a Biroului politic executiv al ALDE va fi propus un Birou politic teritorial interimar și un președinte interimar la filiala ALDE Gorj”, se arată într-un comunicat de presă emis de ALDE.

Demisie cerută?!

Echipa lui Iordache afirmă că decizia nu a venit de la centru ci liderii județeni și-au dat demisia. “Vineri, 22.11.2019, in sedinta Biroului Politic ALDE Gorj, cei 21 de membri prezenti au decis sa demisioneze din conducerea partidului. Hotararea a fost comunicata conducerii centrale in aceeasi zi, fapt care a condus la dizolvarea BPT Gorj anuntata astazi. Decizia demisiei celor 21 de membri BPT a fost luata ca urmare a unei analize profunde. Echipa noastra a intrat in politica pentru ca am ales sa nu stam deoparte, sa criticam sau sa ne vaicarim. Stim ca putem obtine prosperitate doar printr-un efort comun cat mai mare. Conducerea centrala ALDE ne-a aratat in ultimul an ca nu respecta aceleasi principii. In aceste conditii, noi nu ne mai puteam asocia cu astfel de oameni si directiile impuse de ei.Echipa noastra a demonstrat ca este apreciata de gorjeni si va ramane unita,” a transmis printr-un comunicat de presă vechea echipă.

Cel mai probabil liderii de la centru îl vor desemna pe Ion Cupă președinte peste noua structură.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*