Conducerea PSD așteptată la Gorj

0
337

Campania de la Bumbești Pițic aduce lideri importanți la Gorj. Conducerea PSD, de la nivel central, va ajunge mâine în localitatea unde vor avea loc alegeri.

“Eu sunt optimist că vom câștiga alegerile. În acest weekend ajunge și conducerea partidului, domnul Marcel Ciolacu, domnul Sorin Grindeanu, Paul Stănescu. O să ajungă și domnul Petre Daea pentru discuții cu fermierii. Fostul ministrul al Agriculturii vine la solicitarea oamenilor, el a mai ajuns în Gorj de mai multe ori. Este un om implicat și cu experiență. Iată că noi venim în spate cu un program, cu o echipă, de la Consiliul Județean până la primarii din zonă. Mergem pe o campanie civilizată, categoric, va fi o luptă strânsă, însă, realizările făcute prin guvernarea PSD cântărește! Acolo s-au derulat multe proiecte și oamenii știu”, a transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

În ceea ce privește vizita premierului Cîțu, Mihai Weber susține că gorjenii s-au convins deja de ce este în stare. „Domnul premier Cîțu ne-a demonstrat ce poate. Are deja eticheta pusă ca fiind mireasa care a fugit cu banii de la nuntă. Nu reprezintă nimic, nu reprezintă interesul românilor și fac trimitere doar la îndatorarea făcută Românie în ultimele18 luni. Generații întregi vom plăti acești bani. Sunt peste 150 de miliarde de lei pe care acest Guvern le-a făcut prin premierul și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. România are de plătit o sumă astronomică în condițiile în care această sumă a fost luată la cele mai mari dobânzi din Europe, undeva la 30 de ori mai mari, ca nivelul dobânzilor din Belgia”, a mai transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here