Acasa / Headlines / Conflict deschis între Caragea și Ion Tudor după Congresul PSD! „Băi, alo! Vă arde de glume prostești”

Conflict deschis între Caragea și Ion Tudor după Congresul PSD! „Băi, alo! Vă arde de glume prostești”

Familia Tudor a intrat în război cu fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea. Ion Tudor este acuzat de Caragea că a votat în locul fiului său, Adrian Tudor, la Congresul PSD organizat zilele trecute la București, asta în condițiile în care nu se regăsea pe lista de delegați a PSD Gorj. Șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu a răbufnit la acuzele lui Caragea și îi transmite că este un pensionar care vine cu „invenții” în spațiul public.

Conflictul dintre Caragea și familia Tudor a ajuns la un nou nivel, după dezvăluirile făcute de fostul șef al Poliției la postul de televiziune Tele 3. Caragea a declarat că are dovezi potrivit cărora Tudor senior a votat încălcând statutul PSD, în locul fiului său, viceprimarul Adrian Tudor. „În dialogul pe care l-am avut cu domnul Tudor la un post de televiziune a recunoscut că a votat, iar eu am avut informații foarte clare că dumnealui nu a fost delegat la Congres, ci fiul său. Pe lista care a plecat la București, domnul Ion Tudor nu figurează. Conform mandatului primit de fiecare, care trebuia să fie însoțit de actul de identitate, doar titularul mandatului avea posibilitatea să voteze. Domnul Tudor s-a dus în locul fiului său. Din punctul meu de vedere este o încălcare a tuturor prevederilor statutare și legale. La PSD nu ne mai miră nimic”, a declarat Caragea.

„Nu răspund la aberațiile lui Caragea”

Ion Tudor a avut o ieșire nervoasă când a fost întrebat dacă sunt adevărate sau nu dezvăluirile lui Caragea. „Eu nu răspund la aberațiile lui Caragea. Dacă acest individ, în lipsă de alte ocupații, vine cu invenții… Congresul s-a desfășurat statutar. Din lipsă de activitate a unor pensionari care încă se mai cred cu funcții de a acuza, ei se ocupă doar de așa ceva. Nu-i dăm atâta atenție, că nu merită. Sunt prostii, aberații. Băi, alo, la Congres au participat delegați și invitați. Vouă vă arde de glume prostești făcute de indivizi care nu au ce face. Eu am fost în calitate de invitat, deși conducerea de partid putea să stabilească să participe alți membri îndreptățiți să voteze în locul unor colegi care nu au participat”, a declarat Ion Tudor la Radio Infinit.

„Metehne de milițian”

De cealaltă parte, chiar viceprimarul Adrian Tudor își contrazice tatăl și spune că Ion Tudor a fost delegat la Congres și nu invitat. „Vorbim de două lucruri diferite. Adrian Tudor era delegat și nu a mers, Ion Tudor a mers ca membru supleant și ulterior delegat. Sunt două lucruri diferite. Să nu creadă acest domn că dacă informează cineva pe el cu ce a fost pe la Congres e mare șmecherie. Tot cu metehne de milițian a rămas”, a comentat și Adrian Tudor.

Un comentariu

  1. 1907 Flamanzi

    ,,corb la corb…!!,, Incercati sa respirati,deocamdata reusiti si voi si el ,dar, sa lasam timpul sa dovedeasca prin regula ,,bunului simt,, si al nivelului de educatie si cultura unde se ridica ,,stacheta,, !?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*