Consilierii PSD, băgați în ședință de Cârciumaru! „Nu este bine ce se întâmplă în Consiliul Local”

0
20

Florin Cârciumaru îi bagă în ședință pe consilierii locali PSD din Târgu Jiu. De vină sunt scandalurile tot mai dese din ședințele de consiliu local, ultimul episod de acest gen atrăgând un val masiv de critici la adresa aleșilor social-democrați. Viceprimarul Aurel Popescu nu a scăpat nici el de atacurile lui Cârciumaru, care îi reamintește cât durau ședințele în vremea mandatului său.

Scandalurile din Consiliul Local Târgu Jiu sunt aproape la ordinea zilei. În ultimul episod de acest gen, s-a ajuns într-acolo încât un consilier PSD să țipe minute în șir la cetățeni și să îi dea afară din sală. Conștient că partidul pe care îl conduce are de pierdut de pe urma atitudinii consilierilor, președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-a băgat în ședință. Fostul primar nu înțelege cum o ședință care pe vremea lui dura câteva minute face acum deliciul celor care caută scandal. „Din punctul meu de vedere, nu este bine ceea ce se întâmplă în Consiliul Local. Consider că de vină sunt toți consilierii, împreună cu conducerea primăriei. Eu țin minte cum organizam o ședința de consiliu local, cât dura, iar acum s-a ajuns la ore. Nu e corect. Eu mi-am impus să discut cu consilierii PSD, pentru că nu așa se lucrează, dar dacă nu se dorește să fie atmosferă, să se organizeze întâlnirile așa cum trebuie, este problema dumnealor”, a reacționat Cârciumaru.

„Mi-am însușit critica”

Viceprimarul Aurel Popescu și-a asumat deja o parte din vină și le cere și el colegilor din consiliul local să fie mai atenți atunci când deschid gura. „Am discutat deja cu președintele Cârciumaru. Mi-am însușit critica pentru că nu am purtat discuții înainte de ședința de consiliu local cu colegii, însă nu mă așteptam ca lucrurile să degenereze astfel. Nu știu ce ar mai fi de spus, am văzut cu toții care a fost atitudinea. E clar că voi discuta cu colegii mei, pentru că trebuie să fim puțini mai atenți în ceea ce privește atitudinea față de cetățenii orașului nostru. Este o obligație a noastră, suntem în slujba cetățenilor”, a spus Aurel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here