Acasa / Headlines / Contestă decizia PNL Gorj. „Motivele excluderii sunt puerile!”

Contestă decizia PNL Gorj. „Motivele excluderii sunt puerile!”

Mihai Paraschiv pierde calitatea de membru PNL după ce Biroul Politic Județean l-a exclus din partid. Votul a fost de 21-10 în favoarea excluderii. Consilierul local a anunțat că va ataca în instanță decizia luată de colegi.

„Motivele pentru care s-a propus excluderea domnului Paraschiv Mihai sunt prevăzute de Statutul Partidului Național Liberal, de Codul Etic și Regulamentul de Organizare și Funcționare a PNL, iar domnul Paraschiv Mihai a fost invitat și a participat la ședința în cadrul căreia s-au discutat motivele excluderii sale, oferindu-i-se dreptul de a se apăra. Domnul Mihai Paraschiv a fost exclus din rândul membrilor PNL, pentru că prin numeroase poziții publice a prejudiciat imaginea Partidului Național Liberal și a membrilor săi, abaterile dumnealui de la prevederile Codului Etic și Statutului PNL fiind continue și repetate, motiv pentru care a fost sancționat și anterior. Începând din anul 2016, Mihai Paraschiv a făcut declarații care au adus prejudicii de imagine PNL Gorj și membrilor săi, periclitând ducerea la îndeplinire a unor obiective politice importante ale PNL Gorj”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

Contestă decizia

Mihai Paraschiv susține că motivele excluderii sunt puerile, și, în consecință, își va căuta dreptatea în instanță. „Motivele sunt puerile. Toți cu cei care am mai discutat le considere fără sens. A fost un atac la adresa lui Marcel Romanescu în niciun caz la adresa membrului Mihai Paraschiv. Eu cred că din punct de vedere al activității mele din Consiliul Local nu mi se poate reproșa nimic și s-au găsit tot felul de motivații din acestea de grupa mică. Dar, urmează o contestație și mai vedem după aceea. Cred că încă mai sunt oameni sănătoși la cap în PNL Gorj”, a declarat Mihai Paraschiv.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*