2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăPoliticContracandidaţii lui Filip de la Rovinari, criticaţi

Contracandidaţii lui Filip de la Rovinari, criticaţi

Înaintea campaniei electorale, Dorin Filip, primarul oraşului Rovinari, şi-a caracterizat la Radio Omega contracandidaţii de la alegeri. Filip îi va avea ca adversari din partea PP-DD pe viceprimarul oraşului, Laurenţiu Chivu, din partea UNPR la primăria Rovinari va candida Ovidiu Argintaru, iar Uniunea Social Liberală îl va susţine la alegeri pe liberalul Florin Ungureanu.

Primarii aflaţi în exerciţiu pornesc în lupta electorală cu prima şansă. Este şi cazul lui Dorin Filip, edilul oraşului Rovinari, care, potrivit ultimelor sondaje de opinie, este favorit în cursa electorală din luna iunie. Indiferent de susţinerea politică a adversarilor săi, Filip este convins că cetăţenii din Rovinari îi vor da votul de încredere în funcţie de realizările şi obiectivele atinse în ultimii patru ani.

„Eu consider că am făcut multe lucruri pentru cetăţeni şi ei vor cântări la alegeri acest lucru. Şanse au toţi candidaţii, teoretic, dar electoratul va decide cine este cel mai bun”, a precizat Dorin Filip, vicepreşedintele PD-L Gorj. De asemenea, primarul PD-L, Dorin Filip, îi va avea ca adversari din partea PP-DD pe viceprimarul oraşului, Laurenţiu Chivu, din partea UNPR la Primăria Rovinari va candida Ovidiu Argintaru, iar Uniunea Social Liberală îl va susţine la alegeri pe liberalul Florin Ungureanu. Primarul Dorin Filip şi-a caracterizat contracandidaţii la Radio Omega, înainte de a intra în campania electorală.

OTV-iştii îl votează pe Chivu

Filip a spus despre Laurenţiu Chivu, candidatul PP-DD, că la Rovinari va reuşi să obţină 5% la alegerile locale. „Sunt mulţi care se uită la OTV şi sigur că dacă sunt fideli postului lui Dan Diaconescu vor vota şi PP-DD, şi pe candidatul lor. Cred că la Rovinari PP-DD va scoate pragul electoral”.

Ungureanu nu face treabă cu PSD

Primarul oraşului Rovinari nu îi dă şanse prea mari nici liberalului Florin Ungureanu, chiar dacă acesta este susţinut de PNL şi PSD. „USL nu este iubit în Rovinari din cauza PSD şi de aceea USL va pierde la alegeri”, a mai spus Dorin Filip înaintea campaniei electorale. „Florin Ungureanu este un cunoscut de-al meu, eu l-am băgat în politică. El e un băiat bun pentru liberali, dar s-a amestecat cu PSD şi nu cred că vor face mare lucru, să împreuni stânga cu dreapta…PSD la Rovinari a fost foarte slab, eu l-am înlăturat definitiv în 2004 şi acest oraş a devenit o pată portocalie în judeţul acesta roşu”, a declarat Dorin Filip.

Argintaru, un comunist

Şi candidatura lui Ovidiu Argintaru, din partea UNPR, la Primăria Rovinari, a fost comentată de către Dorin Filip. Primarul oraşului a precizat că îl ştie pe Argintaru de pe vremea comuniştilor şi că acesta este omul potrivit pentru ceea ce înseamnă UNPR. „Argintaru este potrivit UNPR-ului. Argintaru este un fost nomenclaturist, el a fost în UTC pe timpul lui Ceauşescu, este un bun organizator, mentor al Partidului Comunist. Argintaru se potriveşte foarte bine cu UNPR”, a încheiat Dorin Filip comentariile desre contracandidaţii săi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -