Acasa / Headlines / Contracte importante pentru Gorj. Vezi ce investiții a semnat ministru Dezvoltării, Vasile-Daniel Suciu!

Contracte importante pentru Gorj. Vezi ce investiții a semnat ministru Dezvoltării, Vasile-Daniel Suciu!

S-au ținut de promisiune! Liderii PSD Gorj au promis semnarea unor contracte importante pentru locuitorii din județul Gorj și, cu ajutorul vicepremierul – ministru Dezvoltării, Vasile-Daniel Suciu care ți-a dat girul, gorjenii din Rovinari, Motru și Baia de Fier vor beneficia de pe urma acestei colaborări.

Social-democrații gorjeni dau înainte cu sloganul fapte nu vorbe. Președintele organizației susține că trei investiții importante au fost semnat la București și realizarea lor urmează să intre în linie dreaptă. „Reprezentantul guvernului PSD, vicepremierul – ministru al Dezvoltării, Vasile-Daniel Suciu, a semnat finanțarea a trei proiecte importante pentru județul Gorj. Este vorba despre dezvoltarea Infrastructurii Turistice în stațiunea Baia de Fier, construirea unui bloc de locuințe sociale și reabilitarea Casei de Cultură în municipiul Motru, precum și asigurarea finanțării pentru modernizarea infrastructurii Ambulatoriului Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.

Sprijin este și pe domeniul sectorului de învățământ. Trei grădinițe noi vor fi construite, în județul Gorj, în localitățile: Slivilești, Turcinești, Telești.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*