Cosmin Popescu, despre opoziţia din CJ şi CEO

0
57

Social-democratul Cosmin Popescu vrea normalitate la Consiliul Judeţean. Acesta devine, începând de astăzi, noul preşedinte al administraţiei publice judeţene. Fostul deputat Cosmin Popescu este ales preşedinte al CJ Gorj de majoritatea consilierilor judeţeni din PSD şi PSRo. Popescu recunoaşte că, începând de astăzi, îl va aştepta o muncă asiduă în fruntea judeţului, în atenţia sa aflându-se şi situaţia de la Complexul Energetic Oltenia.

Cosmin-Popescu

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, susţine că îşi doreşte un climat de normalitate la instituţia pe care o va conduce începând de astăzi. Popescu vrea o bună colaborare cu noua sa echipă şi speră ca atacurile la persoană să nu devină o practică la Consiliul Judeţean. De asemenea, noul şef al judeţului, Cosmin Popescu, afirmă că va încerca să colaboreze şi cu opoziţia din Consiliul Judeţean, deşi în ultimii ani, consilierii liberali au pus beţe în roate proiectelor iniţiate de Ion Călinoiu. Premisele unei bune colaborări între Cosmin Popescu şi PNL în Consiliul Judeţean sunt, însă, destul de şubrede, liberalii acuzându-l deja pe noul preşedinte că are un trecut penal. „Dacă ideile lor sunt bune şi binevenite pentru gorjeni, le accept. Cu siguranţă, vreau un climat de normalitate. Nu o să mă vedeţi niciodată atacând persoane, doar atunci când derapează sau nu fac un lucru bun atunci da, voi reacţiona”, a declarat Cosmin Popescu.

La doar o zi de la alegerea sa ca preşedinte al Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu recunoştea că, începând de astăzi, îl va aştepta o muncă asiduă în fruntea judeţului. Proiectele care trebuie finalizate în administraţia judeţeană, dar mai ales situaţia de la Complexul Energetic Oltenia sunt doar două dintre preocupările viitoare ale noului preşedinte.
„Sunt proiecte începute pe care domnul Călinoiu le-a dezvoltat foarte bine şi trebuie să le duc în continuare spre succes. Sunt multe lucruri care trebuie făcute. Avem un judeţ greu, vedeţi ce se întâmplă la Complexul Energetic Oltenia. Trebuie purtate discuţii ample la nivelul administraţiei şi ministerului, dar, mă bazez pe echipa PSD, pe domnii Călinoiu, Cârciumaru şi toţi colegii mei de partid”, a mai declarat Cosmin Popescu, fost secretar de stat în ministerul Economiei şi fost director al Direcţiei de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here