Acasa / Politic / Cosmin Popescu, mesaj pentru cei care îi duc de grijă!

Cosmin Popescu, mesaj pentru cei care îi duc de grijă!

Președintele executiv al PSD Gorj, Cosmin Popescu, le dă replica celor care îl plasează prin diverse posturi publice. După ce în spațiul public a fost răspândită ideea cum că actualul președinte al Consiliului Județean ar ținti, în viitor, un post de deputat, cel în cauză le transmite guralivilor că proiectele începute întâi se finalizează, apoi se fac noi planuri. 

„Sunt impresionat de scenariile făcute de alții pentru mine. Nu pot decât să le mulțumesc pentru grija pe care mi-o poartă, dar îi asigur că pot lua de unul singur decizii care țin de traseul meu politic viitor. Deocamdată planul meu este să continui proiectele începute la Consiliul Județean, iar cei care își doresc alte variante pentru mine ar trebui să mă întrebe și pe mine. Cred că este esențial să fiu și eu de acord”, a declarat Cosmin Popescu.

Florescu, candidat la Primăria Târgu Jiu

Liderul PSD Gorj confirmă spusele lui Popescu afirmând că organizația are deja bătută în cuie o viitoare listă pentru 2020. Cosmin Popescu și Ciprian Florescu sunt cei doi social-democrați aruncați în bătălia electorală de anul viitor. „Nu știu de unde au apărut zvonuri sau cine dezinformează. Cosmin Popescu va merge la Consiliul Județean în continuare aceasta este singura discuție, altele sunt zvonuri aruncate de anumite persoane. Ciprian Florescu va intra în bătălia pentru Primăria Târgu Jiu. El a reintrat în politică. Este un luptător și nefiind altă nominalizare, deocamdată, cu siguranță vom merge la victorie”, a declarat Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*