Creștere impresionantă a PRM, în sondajele de opinie

0
392

De curând, Dan Ilie Morega, profesor universitar doctor, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice (IAIPP) Gorj şi prorector al Universităţii Libere Internaţionale din Moldova (ULIM), a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat rezultatele sondajelor IAIPP Gorj. Acestea poziţionează Partidul România Mare – Filiala Gorj pe o axă ascendentă, fiind o prezenţă neaşteptată pe locurile în care au fost declaraţi în sondajele lui Morega.
Partidul România Mare deţine la alegerile judeţene în sondajele IAIPP Gorj 4,596, iar candidatul la Primăria Municipiului Târgu Jiu, Nicuşor Stan, are încadrate 4,296 pentru alegerile locale ale oraşului.
Un scor neaşteptat, ceea ce înseamnă că acest partid în reconstrucţie este unul care-i reprezintă pe gorjeni! De aceea, este şi foarte apreciat de Dan Ilie Morega, acesta adresând gorjenilor „rugămintea fierbinte” de a nu vota partidele care au făcut coaliţie sau au sprijinit guvernul (PNL, USR, PMP), întrucât sunt partide anti-naţionale.
Sondajul a fost efectuat cu aprox. 3 săptămâni în urmă, din data de 01.09.2020 până în data de 08.09.2020.

Comandat de: Partidul România Mare
Executate de: SC NEW GRUP IMPACT SRL
Cod mandatar: 21200080

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here