18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăPoliticCristi Tudor intră în cursa pentru parlamentare! Fiul șefului de la Drumuri...

Cristi Tudor intră în cursa pentru parlamentare! Fiul șefului de la Drumuri Naționale candidează din partea UDMR!

tudor-udmrFiul șefului de la Secția Drumuri Naționale, Cristi Tudor, și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare. Surpriza a fost de proporții și asta pentru că Tudor a ales să intre în cursa electorală din partea UDMR, deși se cunoaște faptul că tatăl său, Ion Tudor, susține politica social democrată, iar fratele său, Adrian Tudor, aflat în funcția de viceprimar, este pesedist convins.

Cu toate că întreaga familie susține politica Partidului Social Democrat, Cristi Tudor susține că este sprijinit pentru a candida, din partea UDMR, la alegerile parlamentare, dorind să obțină un loc de deputat. „Relația mea cu UDMR este și din familie, socrul meu este maghiar și de zece ani, de când sunt cu soția mea, am văzut fața reală a maghiarilor. Sunt niște oameni de cuvânt care întotdeauna, ce își propun, luptă să ducă la îndeplinire acest lucru (…) Mă cunoașteți și foarte multă lume care mă cunoaște și știe că nu plec la luptă ca un pierzător, de aceea o să lupt să ajung în Parlament și să mă fac auzit acolo, atât pentru binele gorjenilor, dar și pentru al tuturor românilor. Este timpul să schimbăm clasa politică, iar eu cred că voi avea o șansă (…) Suntem o familie unită și toate deciziile pe care le luăm, noi le discutăm. Cei din familie au fost de acord și mi-au dat votul lor de încredere, ei știu că tot ce îmi pun în cap reușesc”, a spus Cristi Tudor în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta și-a anunțat candidatura inclusiv în mediul virtual, iar prietenii l-au felicitat și i-au urat mult noroc. „Dragi prieteni, DA! Candidez din partea UDMR Gorj la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Dacă atâția cetățeni români de etnie maghiară candidează pe listele celorlalte partide din România, de ce nu ar putea un român să candideze pe listele UDMR?! Am inițiat acest demers «inedit» pentru că sunt cetățean român și am drepturi! Candidez pentru că vreau să spun cu voce tare lucruri care cred că și vouă vă stau pe limbă. Vreau să aduc în dezbaterea publică teme care, odată legiferate, pot accelera progresul în această țară. Candidez, NU împotriva cuiva (le doresc succes tuturor competitorilor), ci ÎMPOTRIVA UNOR ATITUDINI, MENTALITĂȚI, STĂRI DE FAPT, care împiedică dezvoltarea și modernizarea societății noastre. Eu, unul, m-am săturat să aud informația (reală) «România este pe ultimul/ultimele locuri în UE la … și la… și la….». VOI?!”, a spus Cristi Tudor.

În prezent, Cristi Tudor este angajat al Secției de Drumuri Naționale Gorj. El a precizat că are un buget foarte redus pentru campania electorală, bazându-se pe resursele personale, dar și ale câtorva prieteni care îl susțin la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Comisia Europeană dă de pământ cu lista spitalelor făcută de fosta guvernare

0
Doar 25 de spitale noi ar putea fi selectate, pentru a fi finanțate de Comisia...

Începe deszăpezirea Transalpinei. Zăpada măsoară cinci metri

0
Lucrările de deszăpezire ale celui mai înalt drum din țară, Transalpina, vor începe de astăzi. Angajații Secției...

Cinci tone de deșeuri ridicate lunar de pe marginea drumurilor naționale din Gorj

0
Aproximativ cinci tone de gunoaie strâng lunar angajații Secției Drumurile Naționale Târgu Jiu de pe...

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!