Critică situaţia din PNL Gorj

1
20

Preşedintele Institutului de Investigaţii Publice, Dan Ilie Morega, critică din nou situaţia tensionată din PNL Gorj, acesta susţinând că în organizaţie este o luptă continuă şi o lipsă de organizare. Din rândul liberalilor, copreşedintele Dan Vâlceanu îi transmite lui Morega că până la alegeri se va vedea în PNL un partid bine organizat, iar fiecare candidat va fi susţinut în mod egal.

morega

Fostul lider al PNL Gorj şi actualul preşedinte al Institutului de Investigaţii Publice, Dan Ilie Morega, se declară dezamăgit de situaţia din organizaţie şi asta ca urmare a faptului că în opinia sa în filială este o continuă dispută şi luptă internă. „În PNL este o dispută, o mişcare dezordonată, este o luptă interioară pentru că cei care se află în fruntea PNL nu ştiu cum să conducă, să organizeze şi nu au calităţi de lideri. Ei trebuiau să dea libertatea de a se înscrie la candidaturi la municipiu până la data x. La data x, declanşează sondaje de opinie în rândul electoratului, după care stop! toţi se coagulează, fac o unitate şi îl susţin pe cel mai bine plasat. Ei, de o jumătate de an, numai dispute, fiecare divizează partidul cu prietenii lor, cu membrii lor de partid, cu toate astea”, a declarat Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice.

Morega: „Băi băieţi, treceţi la treabă serioasă!”

Mai mult decât atât, Morega se îndoieşte de faptul că liberalii ar putea, în aceste condiţii, să câştige alegerile locale din 2016, acesta fiind şi motivul pentru care îi transmite copreşedintelui Dan Vâlceanu să treacă la treabă. „Niciodată nu vor fi o forţă, le-o spun foarte clar: dragă Vâlceanu, mă adresez ţie pentru că lui Barbu nu am ce să vorbesc cu el, Barbu are nişte interese şi atât. Băi băieţi, treceţi la treabă serioasă! Pentru că dorinţa mea este ca ei să devină foarte puternici şi să poată bate PSD-ul, ori mă îndoiesc că ei vor bate PSD-ul dacă merg aşa”, a mai spus Dan Ilie Morega.

Vâlceanu: „Veţi vedea un PNL puternic”

Din tabăra liberală, Vâlceanu îl asigură pe fostul lider liberal că până la alegeri vor fi foarte bine organizaţi, astfel încât să le poată câştiga.
„Vreau să îi spun că ne preocupă fiecare aspect al politicii, suntem totuşi la aproape 50 de organizaţii cu preşedinte unic. Lucrurile trebuie luate pas cu pas, nu poţi să te apuci de toate şi nici nu poţi mulţumi pe toată lumea. Domnul Morega este unul dintre cei nemulţumiţi acum şi vă garantez şi dumneavoastră şi domnului Morega şi celorlalţi cetăţeni că la alegerile din 2016 veţi vedea un Pardid Naţional Liberal foarte bine organizat şi foarte puternic”, a susţine Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj. Morega spune că din sondajele realizate de Institutul pe care-l conduce a reieşit faptul că cel mai bine plasat este copreşedintele PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, în opinia lui Morega, acesta având şi cele mai mari şanse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here