8.6 C
Târgu Jiu
luni, mai 25, 2020
Acasă Politic Cum le-au mers afacerile parlamentarilor gorjeni

Cum le-au mers afacerile parlamentarilor gorjeni

Parlamentarii gorjeni Mihai Weber (PSD), Dan Vâlceanu (PNL) și senatorul Scarlat Iriza (ALDE) au și calitatea de oameni de afaceri.

Deputatul Mihai Weber nu se poate plânge din pricina afacerilor. Acesta a anunțat, în declarația de avere, dividende din profitul firmei pe care o deține de aproximativ 33.000 de lei. Acesta deține un service auto în municipiul Târgu Jiu. Unitatea a beneficiat de un proiect cu finanțare europeană pentru amenajarea și dotarea service-ului auto. Firma acestuia are denumirea Pro Auto Logistics. Deputatul Mihai Weber se pregătește să preia, din toamna viitoare, conducerea organizației județene Gorj a PSD.

Deputatul Dan Vâlceanu a încasat 200.000 de lei din chirii

Afacerile deputalul PNL de Gorj, Dan Vâlceanu, sunt în declin. Acesta a „moștenit“ de la tatăl său o firmă care se desfășura activități de vulcanizare a benzilor care transportă cărbune din carierele miniere, dar a închis afacerea. Dan Vâlceanu deținea acțiuni la firmele Remont, Rominex și Trefo. În prezent, Dan Vâlceanu mai are acțiuni doar la societatea Trefo. „Nu mă mai implic în afaceri. Nici nu mai am timp și nici nu mai vreau, pentru că este foarte greu să te regăsești într-o situație de a da cu subsemnatul. Am închis firmele. Sunt la lichidator. Mai sunt acționar doar la o singură firmă și rămâne de văzut dacă o să rămân în această poziție. Firma funcționează, dar mai greu. Pot spune că schiopătează“, a spus Vâlceanu. Cu toate acestea, deputatul a încasat, anul trecut, o chirie de peste 200.000 de lei de la o hală industrială aflată în Timișoara.

Senatorul Scarlat Iriza a băgat bani în propriile firme

Scarlat Iriza este unul dintre cei mai vechi oameni de afaceri din județul Gorj. Acesta și-a înființat o firmă imediat după revoluție. În prezent, Scarlat Iriza are câteva spații comerciale închiriate și case de amanet. Afacerile par să nu meargă foarte bine.. Astfel, acesta a contribuit cu aproximativ 60.000 de lei, aport personal, la cele două firme pe care le are: Aziri SRL și Autil Com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini