Cum vede opoziția „realizările” de la Gorj

0
141

Memoria scurtă a liberalilor, taxată de pesediști. Social-democrații le amintesc liderilor PNL Gorj că în urma cu un an se băteau cu pumnul în piept că vor da drumul investițiilor în județ. În afară de proiecte blocate, nimic nu este vizibil.

„Au trecut aproape doi ani de când guvernul liberal conduce România. Doi ani în care economia a fost distrusă, veniturile românilor înghețate, în timp ce România a fost îndatorată la un nivel fără precedent. Anul trecut, în vară, premierul Orban, la braț cu liderii PNL Gorj, promitea investiții și proiecte fără număr în județul nostru. Astăzi, la aproape doi ani de guvernare de dreapta, liderii PNL Gorj se prefac că promisiunile făcute anul trecut gorjenilor nu au existat și continuă să dea vina pe PSD pentru neprofesionalismul și lipsa de viziune a Guvernului Cîțu.
Singura „realizare” a Guvernului Cîțu, cu care se pot lăuda liderii PNL Gorj, este de a bloca proiectele din localitățile care au administrații PSD și de a-i mitui pe primarii PNL pentru a-l susține pe Florin Cîțu pentru președinția PNL. Banii românilor au ajuns să fie folosiți discreționar, în scop personal pentru a tranșa alegerile din PNL, chiar cu riscul de a falimenta țara, de a o arunca în cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani”, a transmis liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here