3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăPoliticCupă şi Berca vor linişte în PD-L

Cupă şi Berca vor linişte în PD-L

Odată cu excluderea celor trei primari, conducerea PD-L speră ca în partid să nu mai existe certuri şi scandaluri. „Dragoste cu sila nu se poate nici în politică”, afirmă Ion Cupă, preşedintele interimar PD-L Gorj.

Odată cu excluderea celor trei primari, conducerea PD-L speră ca în partid să nu mai existe certuri şi scandaluri. „Dragoste cu sila nu se poate nici în politică”, afirmă Ion Cupă, preşedintele interimar PD-L Gorj, afectat totuşi că partidul pierde trei primari dintr-un foc. „Sper ca excluderile celor trei primari să pună capăt scandalurilor din PD-L Gorj”, mai comentează la Radio Omega Ion Cupă, preşedintele organizaţiei judeţene. „Decizia de excludere a fost luată în urma analizei a tot ceea ce s-a întâmplat în campania de la parlamentare. Asta a fost decizia pentru a se termina odată cu aceste scandaluri şi certuri din interior. Sunt apropiat de cei trei primari şi chiar îmi cer scuze că s-a ajuns la o asemenea decizie, dar asta este viaţa”, a mai spus Ion Cupă la Radio Omega. Eduard Berca, preşedintele organizaţiei municipale PD-L Târgu-Jiu, spune că partidul are nevoie de linişte pentru a-şi reveni în plan politic, după scandalurile care l-au măcinat de când USL a intrat la guvernare. „Fără Bârcă, Ardeiu şi Bălu va fi linişte în PD-L”, declară Eduard Berca, preşedintele organizaţiei municipale PD-L Târgu-Jiu. Berca a considerat că prin declaraţiile făcută de primarii Ion Bârcă, Marian Ardeiu şi Dănuţ Bălu, imaginea PD-L Gorj a avut de suferit, iar de acum în acolo partidul se va reclădi cu oameni serioşi. „Excluderea celor trei înseamnă linişte, înseamnă posibilitatea de a lucra la construirea noii organizaţii PD-L, pentru că situaţiile conflictuale prejudiciau grav imaginea, şi în al doilea rând era o stare de confuzie, era o stare de tensiune. Eu cred că va fi linişte de acum înainte”, crede Eduard Berca de la PD-L Târgu-Jiu.

Trădătorii nu trebuiau excluşi, ci tocaţi mărunt

Democrat-liberalul Dan Vâlceanu a comentat la Radio Omega excluderea din PD-L a primarilor Ion Bârcă, Marian Ardeiu şi Dănuţ Bălu, consideraţi de acesta „trădători”. Vâlceanu nu este de acord cu excluderea celor trei edili, el spunând că astfel Ion Cupă îi ajută să ajungă în USL acolo unde aceştia şi-au dorit. Vâlceanu a declarat la Radio Omega că cei trei trădători trebuiau ţinuţi în PD-L şi tocaţi mărunt, aşa cum a cerut liderul Vasile Blaga. „Nu am susţinut ca trădătorii să fie daţi afară din partid, ci să fie tocaţi mărunt. Primarii care n-au fost cu noi trebuiau tocaţi mărunţi, nu ajutaţi să ajungă acolo unde îşi doreau. Eu nu mai înţeleg nimic din deciziile conducerii, în prima fază îi ţine pe trădători în funcţiile de preşedinte la organizaţiile locale, apoi îi schimbă şi îi exclude, când Blaga a spus altceva. Şi mai zicea că eu sunt vârf de lance a fostei conduceri PD-L. E o greşeală că îi lăsăm să plece aşa”, comentează Dan Vâlceanu excluderea din PD-L a primarilor din Turburea, Samarineşti şi Fărcăşeşti.

Cupa Mondială: Programul meciurilor de duminică. Cap de afiş, Spania – Germania

0
News.ro anunță programul partidelor de duminică, de la Cupa Mondială din Qatar: Ora 12:00      Japonia –...

Începe Cupa Mondială de fotbal din Qatar

0
Cupa Mondială de fotbal din Qatar, prima care va avea loc în Orientul Mijlociu, va...

Berca: “Acum vedem cine e liberal”

0
Este freamăt în PNL Gorj după schimbarea lui Dan Vîlceanu. Tabăra fostului președinte încă speră...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!