18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăPolitic"Curăţenia de toamnă", în PP-DD Gorj

„Curăţenia de toamnă”, în PP-DD Gorj

Facem curăţenia de toamnă, anunţă Filip Jr. de la PP-DD Gorj! Liderul organizaţiei susţine că dacă nu se va lua act de decizia partidului, cu privire la excluderea celor patru consilieri, se va trece la acţionarea Primăriei Motru în instanţă.

Conducerea PP-DD Gorj ameninţă că îl va da în judecată pe primarul de la Motru, Dorin Hanu, dacă nu va pune la următoarea şedinţă de Consiliu Local retragerea celor patru consilieri locali. Prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj, Robert Filip, susţine că Prefectura Gorj nu are nici un amestec în ceea ce priveşte excluderea din partid a lui Ilie Petrescu şi a celorlalţi trei consilieri. Filip spune că primarul de la Motru trebuie să se conformeze cererii PP-DD de a-i retrage din Consiliu pe cei patru aleşi, la viitoarea şedinţă. „Dacă pe 23 octombrie au fost excluşi de către Biroul Naţional de Coordonare. Ei nu mai pot două zile mai târziu să treacă independenţi, este imposibil, este ilegal. Ei o să rămână consilieri până la următoarea şedinţă de Consiliul Local şi dacă domnul primar şi secretarul de la Motru hotărăsc să nu pună pe ordinea de zi sau să ia act de excluderea celor patru consilieri, o să atacăm în instanţă şi o să fie nevoiţi să pună în aplicare decizia instanţei. Ştiu că au mai fost cazuri similare şi s-a câştigat pentru că ei au fost excluşi de Biroul Naţional”, a declarat preşedintele PP-DD Gorj, Robert Filip. Liderul organizaţiei PP-DD anunţă pentru următoarea perioadă noi excluderi din partid. „Nu vreau să comentez de alte plecări, dar îmi pare rău şi de cei de la Motru pentru că au ales această variantă şi au intrat în conflict cu organizaţia centrală. Ştiu doar că o să mai fie excluderi din partid pentru că oamenii au înţeles greşit această ordonanţă, o să fie până în campania electorală un fel de curăţenie de toamnă”, a mai spus şeful PP-DD Gorj.

Hanu: „legea se respecta!”

Contactat telefonic, primarul Municipiului Motru Dorin Hanu a declarat că se va respecta decizia Prefecturii, ieri, documentaţia ce priveşte excluderea şi demisia celor cinci consilieri locali din PP-DD fiind înaintată juriştilor de la palatul Administrativ. „Noi am luat act de ceea au făcut consilierii locali, şi-au depus demisia joi, iar vinerii a fost depusă de la Partidul Poporului documentaţia prin care solicitau excluderea celor patru membri ce ar fi trecut independenţi. Toate aceste documente le-am trimis cu o adresă la Prefectura Gorj şi aşteptăm punctul lor de vedere. Se va respecta legea şi nu există să ţin partea vreunei persoane! Este o situaţie creată şi dorim să respectăm legea!”, a precizat la rândul lui primarul Dorin Hanu.

Pierd funcţii?

Pepededistul Robert Filip spune că îi pare rău de consilierii de la Motru că îşi vor pierde mandatele, odată daţi afară din PP-DD. Aceştia nu aveau motive de supărare cu liderii PP-DD mai ales că ei şi-au negociat şi alte funcţii de conducere cu PSD, mai spune Filip Jr. Exclus din PP-DD ar putea fi şi Ştefan Cherciu, şeful Bazei de Tratament Săcelu, funcţia de conducere a acestuia fiind obţinută datorită partidului. Liderul PPDD Gorj consideră că este normal să se poarte discuţii cu partenerii din PSD, cu atât mai mult cu cât la nivel central este semnat un protocol de colaborare între cele două formaţiuni politice.

Burlan: Instanța n-a acceptat actele Carierei Roșia și a-nchis-o

0
Managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, a declarat că a luat în calcul, la un...

Traian Băsescu a dat în judecată SPP-ul

0
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, în prezent europarlamentar din partea Partidului Mișcarea Populară, a...

Un nou conflict între Hanu și Jianu. Mărul discordiei, investițiile din Motru

0
Un nou schimb de replici acide între primarul Municipiului Motru, Gigel Jianu, și consilierul județean, Dorin...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!