Acasa / Headlines / Cutremur în PSD! Ponta ameninţă cu demisia

Cutremur în PSD! Ponta ameninţă cu demisia

pontaDeputatul de Gorj Victor Ponta provocat o serie de reacţii ieri, când a anunţat că îi va trimite liderului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa în alb din partid. „Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, pe care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a spus Ponta, citat de mediafax.ro. Fostul premier a mai declarat ferm că între el şi Liviu Dragnea nu se mai poate vorbi de o relaţie de prietenie sau de colaborare. Liviu Dragnea a precizat că nu este de acord ca fostul premier Victor Ponta să demisioneze din PSD, el menţionând că, dacă acesta îi va trimite o demisia în alb, nu o va activa. „Eu nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă îmi va trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu cred, nu concep ca un fost preşedinte al partidului să primească un tratament identic cu cel pe care l-a avut Mircea Geoană şi este o greşeală pe care noi am făcut-o cu Mircea Geoană şi am mai spus-o în mai multe rânduri”, a spus Dragnea.

„Nu îl dă nimeni afară”

Liviu Dragnea a mai declarat că speră ca lui Ponta să îi treacă motivele de supărare. „Victor Ponta are ce să facă în partid, poate lucra în partid, poate ajuta partidul, poate sprijini Guvernul aşa cum o facem cu toţii. (…) Nu îl dă nimeni afară, nu îl împinge nimeni afară şi sper să îi treacă motivele de supărare pe care încerc să le identific şi să participe la efortul comun pe care îl face partidul”, a adăugat Dragnea.

Un comentariu

  1. Pontosul trebuia sa demisioneze si când a făcut afaceri dubioase cu fonduri europene ptr rețeaua electrica din com Ruincu ptr alimentarea vulcanizarii lui Otete si ptr fotovoltaicele lui Petcul din Stroiesti

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*