2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăHeadlinesDaciana Sârbu: Pe premier îl aşteaptă o perioadă dificilă

Daciana Sârbu: Pe premier îl aşteaptă o perioadă dificilă

Zicala „în spatele unui bărbat puternic se află o femeie” se poate adeveri şi în cazul cuplului Ponta. Vestea că premierul României a ieşit din nou deputat de Gorj, cu o majoritate covârşitoare a bucurat-o pe soţia sa, care a vorbit la Târgu-Jiu şi despre momentele din spatele cortinei, despre orele de nesomn, dar şi despre sprijinul condiţionat pe care i l-a oferit prim-ministrului Victor Ponta, pe tot parcursul campaniei electorale şi nu numai.

Victor Ponta a câştigat alegerile parlamentare din Gorj, cu un procent covârşitor, iar vestea a primit-o alături de membrii PSD, de oamenii apropiaţi, de autorităţile locale, dar şi de familie, aici la Târgu-Jiu. Pentru soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu această victorie înseamnă o victorie curată, pentru care s-a muncit mult şi în care orele de nesomn nu au contat. Daciana Sârbu a vorbit la Târgu-Jiu despre succesul din spatele cortinei, despre omul Victor Ponta şi despre viitor. „A, bun, acum sunt foarte bucuroasă, nici nu sunt obosită, am şi uitat prin ce am trecut săptămânile acestea, e bine”, a spus Daciana Sârbu, care a vorbit la Târgu-Jiu şi despre campania atipică în care direct sau indirect a trebuit să se implice. „Da, cred că pentru el a fost cel mai dificil, campania de aici a fost atipică şi aşa cum spunea, circul s-a încheiat, din fericire, cu bine”, a spus europarlamentarul. Întrebată ce sfaturi i-ar da premierului pentru viitor, Daciana Sârbu a declarat că îşi doreşte doar să reziste şi să încerce să nu îi dezamăgească pe oamenii care şi-au pus toate speranţele în el. „Sfaturi, nu. Sper să reziste, cred că îl aşteaptă o perioadă dificilă şi să facă ce a promis, e cel mai important, că oamenii au aşteptări mari şi nu numai ei, cu toţii avem”, a mai spus soţia premierului, Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu: Moral am fost aici

În viaţa fiecărui bărbat puternic, cum spunem, există o femeie, care îl sprijină necondiţionat şi care, din umbră, încercă să facă tot ce este omenesc posibil pentru ca partenerul de viaţă să reuşească, pe toate planurile. Putem spune că succesul lui Victor Ponta se datorează şi soţiei, care i-a fost alături în toată perioada campaniei electorale. „Moral, am fost aici, am fost acasă, am făcut naveta, cred că e cel mai important, în rest a avut colegii care au fost alături de el şi în campanie, peste tot. Acum a fost o perioada în care teoretic nu a avut timp să fie atent ce mănâncă şi cum şi la ce ore, din ianuarie o să fim mai atenţi, urmează sărbătorile şi e şi mai greu să fii atent ce mănânci”, a spus Daciana Sârbu. Victor Ponta şi Daciana Sârbu s-au căsătorit civil în 2008, atunci când au botezat-o şi pe micuţa Irina Octavia.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -