Dan Diaconescu îşi trimite „mâna dreaptă” la Târgu-Jiu

1
7

La nici o săptămână de la numirea noului preşedinte al organizaţiei PP-DD Gorj, Dan Diaconescu îşi trimite la Târgu-Jiu liderii partidului pe care acesta l-a fondat pentru a stabili măsurile organizatorice pe care Mihai Prunariu şi echipa sa le vor lua în campanie. Totodată, fostul lider al organizaţiei judeţene, Constantin Căruntu, poate activa în continuare la partid, alături de Mihai Prunariu, locţiitorul său.

După numirea lui Mihai Prunariu în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PP-DD Gorj, Dan Diaconescu trimite la Târgu-Jiu persoane importante din conducerea partidului. Astfel, Simona Man, preşedintele PP-DD, ar urma să sosească la sfâşitul acestei săptămâni în judeţul Gorj. Mihai Prunariu a declarat că aceasta ar urma să poarte o discuţie cu liderii filialei judeţene a PP-DD Gorj privind pregătirea alegerilor locale. „Vineri voi avea o întâlnire cu doamna Man la Târgu-Jiu. Vine împreună cu un secretar general de la partid pentru a discuta despre strategia pe care o vom aplica în campanie. Vor să ştie exact situaţia în care se află organizaţia PP-DD Gorj înainte de alegeri. Noi avem candidaţii stabiliţi în peste 60 de localităţi şi avem timp pentru ceilalţi până la sfârşitul lunii aprilie”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele organizaţiei PP-DD Gorj.

Căruntu, dorit de Prunariu

Noua conducere a PP-DD Gorj îl vrea în continuare în echipă pe Constantin Căruntu, fostul preşedinte al organizaţiei, chiar dacă Dan Diaconescu a susţinut că nu a fost mulţumit de activitatea politică a acestuia. Căruntu a rămas totuşi vicepreşedinte al PP-DD la nivel naţional, Mihai Prunariu afirmând că şi-ar dori să fie ajutat de acesta la alegeri. Noul şef al PP-DD Gorj aşteaptă, însă, să facă parte din partid şi alte personalităţi politice. „Căruntu cred că va trebui să vină alături de noi să lucreze cu noi. Până la urmă el va decide ce va face în continuare. Cei care vor să vină alături de noi, porţile sunt deschise. Avem nevoie de oameni cu notorietate şi experienţă”, a mai spus Mihai Prunariu, noul lider al PP-DD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here