Dan Vîlceanu mai pierde un comunicator PNL! Eduard Berca: „Dacă mai dau din gură, pierd timp”

0
50

PNL Gorj este măcinat, din nou, de scandalurile interne. Prim-vicepreședintele organizației municipale, Eduard Berca, și-a anunțat colegii că nu vrea să mai reprezinte public imaginea partidului și că se retrage de pe lista comunicatorilor. Berca nu a dorit să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a făcut acest pas afirmând că nu mai are timp să facă bani din activitățile pe care le desfășoară în mediul privat.

Încet și sigur, Dan Vâlceanu rămâne singurul cu drept de vorbă din PNL Gorj. După Gheorghe Pecingină, Mihai Paraschiv și Puiu Diaconescu, a venit acum rândul lui Eduard Berca să își manifeste nemulțumirea față de conducerea partidului, în frunte cu președintele Dan Vîlceanu. Berca l-a înștiințat deja pe Vîlceanu, în scris, ce faptul că nu mai vrea să fie comunicator al PNL Gorj. „Am trimis o adresă Biroului Politic Județean, în atenția domnului președinte Vîlceanu, că mă autosuspend voluntar din poziția de comunicator al PNL până la o dată agreată de comun acord. Nu mai particip la emisiuni, nu mai dau declarații, nu mai fac nimic în calitate de comunicator al PNL și nici ca persoană implicată politic”, a declarat Eduard Berca.

„Trebuie să mă concentrez pe treaba mea”

Berca nu a dorit să spună care sunt adevăratele motive pentru care nu mai vrea să fie comunicator al partidului, invocând doar faptul că nu mai are timp de afacerile personale. „Sunt prins în niște activități profesionale care nu îmi mai permit să aloc foarte mult timp acestor activități și nu am nicio dispoziție sufletească extraordinară care să îmi permită să mai vin spre comunicare. Trebuie să mă concentrez pe activitatea mea profesională. Dacă mai dau din gură pe te miri unde, pierd timp. Eu trebuie să mă concentrez pe treaba mea”.

„Este consilier local al PNL”

Primarul liberal Marcel Romanescu speră să îl facă pe Berca să se răzgândească și îi transmite că reprezintă în continuare PNL-ul în Consiliul Municipal Târgu Jiu. „Eu sper să găsim o soluție, iar colegul nostru Eduard Berca să rămână în rândul comunicatorilor din cadrul PNL. Avem nevoie de o astfel de persoană cu experiență, un om care a transmis foarte corect mesajele PNL. Mi-aș dori ca Edi să rămână în continuare unul dintre comunicatorii PNL. Este consilier local al PNL și sper să îl conving să revină la sentimente mai bune și să rămână alături de echipa PNL”, a declarat Romanescu.

„Nu putem să mergem cu forța în emisiuni”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Denisa Șuță, s-a limitat în a transmite că decizia lui Berca va fi respectată de conducerea partidului. „Domnul Berca a anunțat în scris, la secretariatul partidului, că intenționează ca o perioadă să se retragă de pe lista de comunicatori. Membrii BPJ au luat act de dorința colegului nostru, iar, ca atare, o perioadă o să fie retras de pe listă. Este o decizie unilaterală pe care noi o respectăm. Nu putem să mergem cu forța în emisiuni de radio sau TV”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here