Acasa / Headlines / Dan Vîlceanu vrea să scape de Paraschiv! Romanescu: Este jenant pentru PNL

Dan Vîlceanu vrea să scape de Paraschiv! Romanescu: Este jenant pentru PNL

În ultimul Birou Politic Județean liberalii au votat propunerea de excludere a unuia dintre cei mai vechi liberali. Mihai Paraschiv este cu un picior afară din PNL după ce președintele Dan Vîlceanu a propus elimiarea sa din partid.

„În cadrul BPJ s-a luat decizia prin vot secret cu 21 de voturi pentru și 5 împotriva pentru ca Biroul să facă în următoarea sedință propunerea pentru excluderea din calitatea de membru de partid a domnului Mihai Paraschiv. Este o acțiune premergătoare acestei propuneri de excludere care va fi ulterior votată în cadrul BPJ al PNL”, a declarat purtătorul de cuvânt Denisa Șuță.

Două nume propuse, unul sancționat

Pentru sancționare a fost propus și Gheorghe Pecingină însă colegii s-au opus, în cazul lui Mihai Prunariu lucrurile au stat diferit. „A fost o propunere de excludere făcută de președintele Dan Vîlceanu și a motivat-o privind atacurile la persoane, deservicii pe care le-ar fi adus Paraschiv partidului prin declarațiile sale politice. Urmează ca Paraschiv să-și spună punctul de vedere. Momentan s-a votat doar propunerea de excludere, nu excluderea efectivă!”, a declarat vicepreședintele PNL Gorj Gheorghe Grivei.

„Este o eroare!”

Cel propus pentru excludere susține că nu știe motivele pentru care colegii au propus asa ceva. Paraschiv susține că la mijloc este vorba despre o eroare. „Nu știu nimic, am aflat dar nu știu cum aș putea fi exclus dacă eu fac parte din organizația municipală. Nu știu care sunt motivele. Am parcurs de mai multe ori statutul și prin organizația de tineret am lucrat chiar la multe amendamente aduse statului PNL și deci îl cunosc foarte bine. Trebuia să fiu și eu întrebat dar aștept să fiu invitat ca să-mi susțin punctul de vedere. Nu cred că se va ajunge la excludrea mea, este o eroare!”, a declarat Mihai Paraschiv.

“Nu se poate colabora cu Dan Vîlceanu”

Președintele PNL Târgu Jiu critică gestul președintelui Dan Vîlceanu și rupe orice colaborare cu liderul liberal. „Sunt dezamăgit de reacția lui Dan Vîlceanu care a pregătit o mare probleme PNL-ului pentru 2019. Când excluzi pe cel mai radical adversar al PSD-ului nu poți să mai spui nimic doar că trebuia eliminat, și, din acest punct de vedere nu o să înțeleg reacția celor din PNL. Paraschiv era un personaj incomod care spune tot ceea ce gândește. Trebui să înțelegem că mai bine stăm cu botnița pe gură decât să spun adevărul. Nu mă sperii de aceste reacții și indiferent de ce se va întâmpla Mihai Paraschiv rămâne prietenul meu. Nu se poate colabora cu Dan Vîlceanu. Este jenant pentru PNL că la început de an se ia o astfel de decizie, înainte de a se consulta organizația din care face parte Paraschiv”, a declarat președintele PNL Târgu Jiu Marcel Romanescu.

3 comentarii

  1. Foarte bine Domnule Presedinte.o merita,un putoi neobrazat.

  2. Asa dixit Dulaul (pardon, Griveiul !) Cel Batran ! Ca infantilul sau nepot Valceanu nu e in stare sa gandeasca asa ceva…
    E rau ca a ajuns PNL Gorj sa fie condus de Grivei ! Iar marea masa de membri de partid accepta asa ceva. Rusine !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*