15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăHeadlinesDana Constantinescu: „Organizația PNL de femei ar trebui dizolvată”

Dana Constantinescu: „Organizația PNL de femei ar trebui dizolvată”

PNL Gorj este de la zi la zi tot mai dezbinat. Lipsa de dialog și scandalurile interne, cu greu ținute departe de spațiul public, fac ca organizația să stea pe un butoi de pulbere. După demiterea din funcții a unor membri importanți, un alt reprezentant liberal de la Gorj susține că nu vede rostul organizației de femei.

Fosta inspectoare generală, care și-a dat demisia, zilele trecute, de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj, consilierul județean Dana Constantinescu susține că organizația de femei din cadrul PNL Gorj ar trebui dizolvată. Aceasta recunoaște că, în PNL Gorj, această structură nu există, de fapt.

„Cred că am depășit demult era sufragetelor, când femeile simțeau nevoia să fie băgate în seamă și să fie și ele vocale din punct de vedere social. Eu consider că organizațiile de femei ar trebuie dizolvate pentru că organizații de femei nu există. De ce să ne autodeclarăm mai slabe decât ei? E ca și când ne-am pune o etichetă de om care are nevoie de propria organizație ca să simtă că mai contează și el. Eu cred că toate activitățile din aceste organizații, pe care femeile le mai fac din când în când și sunt foarte mândre de ele când spun că sunt făcute cu sprijinul organizației de femei, eu cred că aceste activități pot fi făcute și în cadrul unor echipe mixte. Nu trebuie să te separi de restul partidului pentru a fi mai vizibilă ca femeie. Eu am o altă mentalitate în legătură cu acest lucru „, a declarat Dana Constantinescu la Gorj TV.

Sociologul Gelu Duminică și fostul deputat Adriana Săftoiu, la Târgu Jiu

0
Cunoscutul sociolog Gelu Duminică și fostul deputat Adriana Săftoiu au participat, sâmbătă, la conferința educațională...

OFSD GORJ pregătește copiii pentru școală!

0
Familiile cu dificultăți financiare din Gorj au fost și sunt în continuare în atenția Organizației...

Este de negăsit, după ce a plecat la muncă în Germania

0
O gorjeancă de 44 ai este de negăsit, după ce a plecat la muncă în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!