De ce a refuzat Tudor locul I la Camera Deputaților?!

0
585

Liderul Partidului Verde, Adrian Tudor, nu deschide lista la Gorj pentru alegerile parlamentare. Președintele organizației județene susține că nu a avut în vizor un post de parlamentar motiv pentru care și-a conturat o echipă de specialiști care să intre în bătălia electorală.

„Am depus o listă completă cu oamenii ce au o pregătire profesională în domeniile lor de activitate. Am adus pe listă și la Senat și la Camera Deputaților doi specialiști în atragerea fondurilor europene doamna Marinela Strâmbulecu și domnul Ștefan Ghimiși”, a transmis fostul viceprimar al Municipiului Târgu Jiu.

Totodată, Tudor a mai transmis că în urma consultărilor cu colegii, s-a luat decizia că partea feminină să fie promovată pe scena politică. „Personal, nu am ținut să fiu pe prima poziție, am vrut să las o șansă colegilor. Partidul Verde nu este partidul unei singure persoane, este al unei echipe care vine cu proiecte ce pot fi susținute. Am ținut ca doamnele să aibă reprezentativitate pe listă și avem pe listă trei colege foarte bine pregătite”, a mai afirmat liderul Verde de la Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here