17.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Headlines De râsu’-plânsu’. Poza lui Iordache, plimbată ca pe icoană, pe ulițele satelor

De râsu’-plânsu’. Poza lui Iordache, plimbată ca pe icoană, pe ulițele satelor

- Advertisement -

Dacă credincioșii nu mai au voie să meargă în pelerinaj, politicienii le-au luat locul. Pe final de campanie electorală, liberalii gorjeni au ieșit pe stradă purtând în brațe un tabloul cu poza candidatului PNL la Senat, afaceristul Ion Iordache. Ulterior s-au lăudat pe rețelele de socializare cu bravura lor.

În lipsa candidatului care să stea de vorbă cu alegătorii, stafful de campanie al PNL Gorj a apelat la o variantă de toată jena. Poza lui Ion Iordache a fost plimbată pe străzile din satul Murgești, în speranța că oamenii vor știi pe cine să pună ștampila. Gestul liberalilor a fost taxat, în mediul online fiind comparați cu moaștele plimbate în pelerinaj. „Pelerinaj la Murgeşti. Se confirmă. Prostia umană este infinită. Propagandiştii lui Ion Iordache candidat  PNL la senat, fost preşedinte ALDE Gorj, fost PSD, fost buldozerist, şpăgar în lotul arestaților Ydail, i-au depăşit in slugărnicie pe cei ai PSD. I-au pus lui Iordache poza pe catafalc şi merg cu ea din poartă în poartă la enoriaşi.Moaştele sf. Ciordache şpăgarul, sunt plimbate cu mândrie şi deferență. Deferența slugii şi mândria prostului. Atâta prostie pe mp rar mi-a fost dat să văd.Să fii mândru că promovezi electoral gaşca traseiştilor sifonari de bani publici, trebuie să nu ai toate țiglele pe casă.Dar în țara unde Dragnea era aplaudat frenetic şi Viorica, tuta absolută  pemier, totul e posibil. Sfatul meu : Canonizați-l !”, atransmis un internaut

Transplant de creier

Consilierul local Edurad Lădaru, cel care a fost în permanență în conflict cu fostul lider ALDE Gorj susține că Ion Iordache dovedește, încă o data, că nu merită să ajungă în Parlamentul României, girând astfel de acțiuni politice. „Eu am declarat de mai multe ori că dl. Iordache trebuie să investească milioanele de euro din contractele cu statul  în cercetare, pentru a se descoperi cum se poate face transplant de creier…sincer, îi recomand în continuare să facă asta…domnia sa are nevoie de ceva mai bun.Când am văzut fotografia, am crezut că urmează un necrolog…din fericire nu…dl. Iordache este viu. Doamne ferește de asemenea parlamentari!”, a transmis consilierul local Eduard Lădaru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente