Acasa / Politic / DECLARAȚIE POLITICĂ: PSD are puterea și capacitatea necesare reconsolidării și recâștigării viitoarelor alegeri

DECLARAȚIE POLITICĂ: PSD are puterea și capacitatea necesare reconsolidării și recâștigării viitoarelor alegeri

Unitatea politică va ajuta PSD-ul să-și revină. Printr-o declarație politică, vicepreședintele PSD Gorj Florin Cârciumaru le amintește colegilor că o bătălie pierdută nu trebuie să afecteze structura social-democrată. “Susțin Guvernul Dăncilă, cel mai eficient guvern postdecembrist”, afirmă senatorul Florin Cârciumaru.

Social-democrații au nevoie, mai mult ca niciodată, de înțelegere și înțelepciune pentru a ține partidul unit. PSD este un partid puternic, capabil să se reformeze şi să se adapteze noilor cerinţe ale electoratului. La Gorj, PSD a câștigat ca de obicei alegerile, însă la nivel național, pentru partid, rezultatul acestui scrutin reprezintă un moment de reflecție maximă. Lecția alegerilor europarlamentare trebuie învățată rapid de către noi, social-democrații și numai uniți vom redeveni principalul partid din România. Partidele din Opoziție vor deveni din ce în ce mai agresive, iar cei slabi vor da înapoi. Partidul Social Democrat trebuie să rămână însă unit mai mult ca niciodată pentru a ieși cu bine din această situație. Numai o formațiune politică puternică precum PSD poate trece cu bine peste acest episod neplăcut, așa cum a făcut-o de fiecare dată când a dat de greu. PSD are nevoie acum de inspirație și înțelepciune pentru a stabili un lider conform așteptărilor noului electorat și care să readucă partidul pe locul 1 pe țară.

Pe drumul cel bun

Senatorul PSD Gorj este convins că împreună cu aliații săi, PSD își va face datoria în continuare și va duce planul de guvernare până la capăt. Pe de altă parte, ca senator în Parlamentul României, susțin în continuare Guvernul Dăncilă, indiferent de metodele prin care Opoziția va încerca să-l dărâme. Prin programele actuale, a demonstrat că este cel mai eficient guvern postdecembrist. În ciuda atacurilor și injuriilor venite din partea Opoziției, Guvernul PSD a îndeplinit peste 70% din programul electoral asumat, la care se adaugă și incontestabila creștere economică a României, din ultimii doi ani și jumătate. Astfel, atât timp cât Coaliția PSD-ALDE dispune de majoritate în Parlamentul României, actualul guvern va continua să conducă țara într-un mod democratic cu mare responsabilitate, având această obligație față de cetățenii României. De aceea, consider că PSD are puterea și capacitatea necesare reconsolidării și recâștigării viitoarelor alegeri. PSD se mobilizează, îşi adună puterile, îşi adună oamenii şi va veni în faţa românilor cu soluţii pentru a le recâștiga încrederea.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*