0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăHeadlinesDeputat de Gorj, scut pentru ministrul Virgil Popescu

Deputat de Gorj, scut pentru ministrul Virgil Popescu

Discuții aprinse pe tema moțiunii depuse împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. În Parlament, aleșii și-au aruncat vorbe grele, principala temă de atac fiind Complexul Energetic Oltenia. Liberalii au făcut scut în jurul ministrului Popescu, care nu a mai ocupat locul de la tribună, preferând banca de parlamentar, în compania colegilor. Printre cei care au ținut piept contestatarilor s-a numărat și deputatul de Gorj Gheorghe Pecingină, care l-a apărat pe ministru de vorbele acide ale parlamentarilor din opoziție.

“Ministrul stă unde vrea!” a ripostat Pecingină în momentul în care George Simion, deputat AUR, l-a întrebat de ce a părăsit scaunul de ministru, de la tribună.

Virgil Popescu este acuzat de opoziție că a permis umflarea facturilor românilor la energie. Catalogat „groparul CE Oltenia”, liberalul, prin discursul de la tribună, a negat toate acuzele aduse, inclusiv planurile ce vizează restrângerea activității CE Oltenia.

Votul pe moţiune va fi dat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor. Documentul este susținut de parlamentarii din AUR, USR și Forța Dreptei.

Export record de energie electrică! CEO, codaș

0
România a înregistrat un export record de energie electrică, însă Complexul Energetic Oltenia este codaș...

Noi demiteri la Complexul Energetic Oltenia

0
  Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunțat, în ședința de guvern de joi, noi demiteri la...

Ciucă „îl ceartă” dar îl iartă pe ministrul Energiei, pentru accidentul de la Cariera Jilț Sud

0
    Premierul României, Nicolae Ciucă, se preface că îl ceartă pe ministrul Energiei, colegul său de...

1 COMENTARIU

  1. Ce să-i ceri lui pecingina, ce știe el despre sistemul energetic? Minerii și energeticienii când o să mai aibă tupeul sa mai apară prin preajmă ptr voturi o să-l luăm la huiduieli, să ia voturi de la neamurile lui popescu. Cum o fi ajuns asta parlamentar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!