Deputata Niculina Mocioi o contrazice pe Alina Gorghiu! Vîlceanu: minte cu neruşinare

1
91

niculina-mocioigorghiuDeputata Niculina Mocioi, care a dispărut de ceva timp din viaţa publică, deoarece nu a mai avut iniţiative nici măcar legate de CEO, domeniu în care se făcuse la un moment dat remarcată, revine în atenţia publică cu o declaraţie prin care îşi contrazice şefa de partid, pe Alina Gorghiu. În timp ce preşedinta PNL spune că parlamentarii PSD au fugit de la vot, Mocioi susţine că i s-a cerut să plece din sală, dar nu menţionează că i s-a spus să şi revină pentru votul privind Legea Energiei şi alte proiecte de lege.

„Am fost în sală aproape toţi parlamentarii de Gorj, indiferent de culoarea politică. Nu puteam să lipsesc de la votul final pentru că aşa mi s-a cerut, pentru că la urma urmei noi suntem acolo să votăm legi, nu să boicotăm. În plus, erau pe ordinea de zi modificările la Legea energiei, era legea dării în plată, era legea prin care s-ar fi acordat o zi liberă de 1 iunie, unde sunt şi coiniţiator. Din păcate, şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum, iar cei care au plecat supăraţi pe politicieni au dreptate”, a spus deputatul Mocioi presei locale.

Niculina Mocioi îşi contrazice partidul, fie voit, fie pentru că vrea să revină în atenţia publică, după ce toată lumea aproape a uitat că PNL are un deputat.

„Dovada minciunii doamnei Mocioi”

Preşedinta PNL, Alina Gorghiu a reacţionat pe facebook şi a publicat şi mesajele pe care liderul grupului, Eugen Nicolaescu, le- a trimis deputaţilor, mesaje din care reiese că liberalii nu participă la moţiunea simplă pe justiţie, dar sunt rugaţi să participe la şedinţa de vot final de la 15.30, unde se votau şi modificările la Legea Energiei. Aceste lucruri Mocioi nu le- a mai specificat in presa. „Minciuna PSD are picioare scurte. Şedinţa pentru votul final era stabilită la 15.30. PSD a suspendat şedinţa la 15.10. Noi eram prezenţi pentru vot. PSD a fugit”, a scris Alin Gorghiu pe Facebook. Aceasta a postat şi mesajele pe care deputaţii PNL le- au primit. „Deputaţii liberali, nu vor participa la dezbaterea moţiunii simple pe justiţie programată, azi, la ora 14.30. Deputaţii PNL sunt rugaţi să participe la şedinţa de vot final la ora 15.30, cu excepţia votului la Moţiunea Simpla a PSD pe Justiţie. La acest vot, Grupul PNL va părăsii sala de plen”, le- a transmis Eugen Nicolaescu deputaţilor PNL.

dan-valceanuNiculina Mocioi a fost taxată dur şi de preşedintele PNL Gorj Dan Vîlceanu care spune că deputata minte cu neruşinare. „Doamna Niculina Mocioi minte cu neruşinare şi îşi bate joc de gorjenii care au trimis-o în Parlament. Cel mai grav lucru pe care îl face este că nu are niciun fel de respect faţă de nişte oameni alături de care a câştigat o pâine până acum 3 ani, adică de jurnaliştii din Gorj, pe care îi minte cu aceeaşi neruşinare cu care minte şi gorjenii. Acest gest pe care dânsa îl face acum îmi demonstrează că am avut dreptate acum cîteva luni când am decis că dânsa nu poate reprezenta PNL sub nicio formă. Dovada minciunii grosolane a doamnei Mocioi se află pe pagina de Facebook a doamnei Alin Gorghiu care a postat pe facebook mesajul primit de toţi deputaţii PNL de la liderul de grup, în care li se spunea că trebuie să fie prezenţi la votul final privind proiectele de lege”, a declarat Dan Vîlceanu.

Noul deputat al PNL, Vasile Popeangă, confirmă faptul că a primit pe telefon mesajele de la liderul de grup. Având în vedere că acesta este de puţin timp la PNL şi a primit mesajele este imposibil ca Niculina Mocioi să nu le fi primit, dacă ar fi să credem că ce spune, spune cu bună credinţă.

Niculina Mocioi nu a putut fi contactată pentru o oferi un punct de vedere, în urma reacţiei liderului PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here