6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăHeadlinesDeputatul Iriza, demisionar din PSD Gorj! Loc liber, tinerilor!

Deputatul Iriza, demisionar din PSD Gorj! Loc liber, tinerilor!

„Plec nu din partid, ci din funcţia de vicepreşedinte a PSD Gorj”! Declaraţia aparţine deputatului Iriza Scarlat care a demisionat din funcţia de conducere deţinută în cadrul PSD Gorj. Parlamentarul Iriza îşi motivează demisia prin dorinţa de a da un exemplu şi altor colegi de vârsta a II-a şi mai spune că este timpul ca tinerii să continue iniţiativele.

Democrat socialul Scarlat Iriza se consideră un reprezentant al vârstei a II-a, din care fac parte şi alţi politicienii care acum trebuie să lase locul liber, tinerilor. Nu are de gând să abandoneze partidul, ci este vorba doar de o demisie din funcţia de conducere deţinută la nivel local în PSD şi speră ca şi alţi colegi tot de o generaţie cu el să-i urmeze exemplul. „Au trecut 25 de ani, de 25 de ani sunt in acest partid, nu plec din acest partid. Mi-am dat demisia numai din funcţia de vicepreşedinte şi aştept ca şi alţi colegi de vârsta a II-a să facă la fel. Vreau să fim un exemplu, noi, Gorjul, dacă prim-ministrul Victor Ponta vine din Gorj, atunci să dăm un exemplu în toată ţara vs-a-vis de baroni, baronese şi grofi”, a declarat Scarlat Iriza, deputat PSD Gorj.

Iriza: „Am un înlocuitor, Cosmin Popescu!”

Întrebat dacă are idee cine i-ar putea lua locul, Iriza nu a ezitat să dea un răspuns. „Pentru că eu mi-am dat demisia am şi un înlocuitor, Cosmin Popescu, dar nu depinde de mine. Este un om tânăr şi are suficientă experienţă”, a declarat Scarlat Iriza, deputat PSD Gorj.

Popeangă: „Aşteptăm actele care să ne determine să facem acelaşi lucru”

Au apărut şi reacţiile colegilor atât din conducerea PSD Gorj cât şi din Parlament. Dacă preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că „despre demisia lui Iriza nu se ştie nimic oficial”, deputatul Vasile Popeangă a spus că după pasul făcut de colegul său demisionar, personal nu vede o problema în a-l urma, dar în anumite condiţii. „Domnul Iriza, colegul meu a făcut un prim pas pentru că este un revoluţionar şi îi plac lucrurile noi. Noi aşteptăm acte sau statutul partidului care să ne determine să plecăm şi ne vom conforma cu plăcere. Eu, personal mă voi conforma statutului, nu am o problemă”, a declarat deputatul Vasile Popeangă.

Iriza a mai subliniat că este în PSD de 25 de ani, de la Revoluţie şi nu vrea să creadă că anii scurşi au trecut degeaba. Nu se pune problema să plece din PSD.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -