Acasa / Headlines / Deputatul PSD Alin Văcaru, mâhnit de ceea ce se întâmplă în PSD: „Am ajuns să ne batem noi între noi”

Deputatul PSD Alin Văcaru, mâhnit de ceea ce se întâmplă în PSD: „Am ajuns să ne batem noi între noi”

vacaruDeputatul PSD de Gorj, Alin Văcaru, se poziționează și el în favoarea premierului Grindeanu. Acesta susține că pesediștii au ajuns să se bată între ei și nu înțelege ce s-a întâmplat în doar o săptămână, în condițiile în care președintele PSD, Liviu Dragnea, afirma că programul de guvernare este pe calea cea bună: „Nu este bine pentru noi ca partid ceea ce se întâmplă. Eu mă așteptam, după întâlnirea după aseară, să vină președinții în teritoriu, să ne consulte și pe noi, pentru că într-o chestiune radicală de acest gen trebuie să existe o consultare mai largă. Cred că în ultima vreme am ajuns să ne batem noi între noi. Cred că avem lucruri mult mai importante de făcut decât să retragem sprijinul unui guvern. În urmă cu aproximativ două săptămâni, domnul președinte Dragnea spunea că lucrurile sunt pe făgașul cel bun, că suntem în grafic cu programul de guvernare. Nu știu ce s-a întâmplat în ultima săptămână. (…)

„Mai mulți colegi care sunt nemulțumiți ca și mine”

Deputatul de Gorj spune că o măsură radicală de retragere a sprijinului politic guvernului ar fi trebuit să fie luată după o consultare mai largă: „O măsură radicală ca aceasta nu se poate lua într-o singură ședință. Trebuie să consulți mai multă lume, să vezi unde s-a greșit, să se ia anumite măsuri, și, dacă se greșește în continuare, să se ia anumite măsuri. Dacă ne-am pripit cred că ne facem rău noi singuri. Sunt măsuri care s-au luat fără să fie consultați mai mulți membri. Am consultat mai mulți colegi care sunt nemulțumiți ca și mine”.

„Vreau mai multă comunicare”

Alin Văcaru susține că s-au sărit anumite etape și că decizia retragerii susținerii politice pentru guvern s-a luat în grabă: „Să spunem că nu s-a realizat programul de guvernare. Atunci se stabilesc anumite măsuri pe termen scurt și, dacă nu se îndeplineau, atunci se putea se ajunge și la retragerea sprijinului. S-a ajuns foarte ușor la retragerea sprijinului, care nu este o joacă. Eu vreau mai multă comunicare. Suntem peste 300 de parlamentari care avem un cuvânt de spus și vreau să fim și noi consultați când sunt luate măsuri de genul acesta”.

PSD Gorj a emis un comunicat prin care se dezice de declarațiile făcute de deputatul Alin Văcaru. „Partidul Social Democrat Gorj se disociază de declarațiile pe care deputatul PSD Gorj, Alin Văcaru, le-a făcut în spațiul public. Considerăm că a fost emisă o părere personală și, nicidecum nu reprezintă punctul de vedere al Organizației PSD Gorj. Nu poți să spui public că “ne-am făcut de râs”, acum, când partidul trecere printr-o perioadă grea și tensionată în încercarea de a se respecta programul de guvernare promis tuturor românilor în decembrie 2016”, se arată în comunicatul remis de PSD Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*