Dezamăgit de modul în care arată locurile de joacă din Târgu Jiu. Luis Popa: Îi voi susține pe tinerii care se implică în viața urbei

0
83

Locurile de joacă din municipiul Târgu Jiu au fost tot timpul”abandonate” de către actualul edil al orașului, Marcel Romanecu. Unele dintre ele sunt extrem de neîcăpătoare, mai ales dacă ne referim la numărul de copii. Mulți dintre părinți spun că normal ar fi fost ca fiecare dintre ei să fie întrebați despre modul în care voiau să arate un loc de joacă.

Unul dintre candidații Partidului Social Democrat pentru Consiliul Local își dorește ca cei mici și părinții lor să contribuie cu idei la realizarea acestor locuri de joacă. Astfel, candidatul PSD la Consiliul Local Târgu Jiu, Luis Popa, spune că va susține în mandatul său de consilieri tinerii care vor să se implice în viața ubei.

”Primarul ÎNCĂ în funcție putea să întrebe părinții și copiii cum ar vrea să arate locurile de joacă din oraș, să amplaseze în fiecare zonă o cutie în care să fie primite diferite propuneri sau să mearga să discute cu parinții, în fiecare cartier. Se mai putea merge pe un concurs de idei, iar propunerea cea mai bună să fie pusă în practică. În calitate de consilier local voi susține următoarele proiecte: – toți tinerii din oraș să aibă acces la bazele sportive, indiferent de clubul la care activează; – implicarea tinerilor în viața urbei, prin organizarea de concursuri sau prin întâlniri consultative cu aceștia; – construirea unui parc de distracții pentru cei mici și modernizarea locurilor de joacă corespunzător, nu cum au fost modernizate până în prezent”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a candidatului PSD pentru Consiliul Local, Luis Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here