10.3 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 20, 2021
AcasăPoliticDezbatere PES Gorj cu ocazia Zilei Europei!

Dezbatere PES Gorj cu ocazia Zilei Europei!

pes 2Activiștii gorjeni au organizat o dezbatere interactivă cu ocazia Zilei Europei. Evenimentul s-a desfășurat în weekend-ul trecut și asta pentru că pe 9 mai, când este serbată Ziua Europei, PES Gorj a participat la o reuniune în Capitală, unde au fost prezenți europarlamentarul Victor Negrescu, comisarul european Corina Crețu și Liviu Dragnea, președintele PSD.

pes 1„Mulțumesc vicepreședintelui PSD Gorj Claudiu Manta, prietenilor din TSD și PSD Gorj, dar și simpatizanților noștri neafiliați politic pentru că ne-au fost alături, deși era sâmbătă dimineața și afară ploua torențial! A fost o dezbatere animată, la care am participat cu toții, din care a reieșit atașamentul participanților față de idealul unei Europe unite. Dezbaterea noastră a avut loc cu câteva zile întârziere, deoarece exact de Ziua Europei (9 Mai) PES Activists Gorj a participat la evenimentul organizat la București de PES Activists România în frunte cu europarlamentarul Victor Negrescu, ai cărui invitați au fost comisarul european Corina Crețu și presedintele PSD Liviu Dragnea”, a precizat Radu Căliman, președinte PES Gorj.

În fiecare an, la 9 mai, se serbează Ziua Uniunii Europene, pentru a marca istorica declaraţie de la 9 mai 1950 a ministrului francez de externe Robert Schuman. Acest act a stat la baza ideii de Comunitate Europeana de mai târziu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -