10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticDian Popescu, către contestatarii Filip și Iriza: „Schimbarea mea au încercat-o și...

Dian Popescu, către contestatarii Filip și Iriza: „Schimbarea mea au încercat-o și alții”

Președintele ALDE Gorj, Dian Popescu, nu se teme de scandalurile care apar tor mai des în sânul partidului. După Scarlat Iriza, cel mai mare contestatar al lui Dian Popescu, a venit rândul lui Robert Filip să îl apostrofeze pe președintele care a decis să îl țină pe tușă în campania electorală de la Telești. Dian Popescu le transmite celor doi că și alții au mai încercat să îl schimbe din funcție, dar rezultatele sale sunt pe placul liderilor de la centru.

Reacția lui Dian Popescu vine după ce primarul din Rovinari, Robert Filip, le-a transmis liderilor ALDE Gorj că mai mult dorm decât muncesc pentru partid, criticând astfel decizia de a nu fi implicat în campania de la Telești. Președintele Dian Popescu a fost ironic și i-a transmis lui Filip să își facă timp și pentru partid dacă vrea în campanie. „ALDE e format din foarte mulți membri, acum fiecare membru se simte mai important sau mai puțin important. Pe mine nu mă deranjează aceste declarații. Nu sunt primele, au mai fost, ca atare mergem înainte și ne facem treaba. Și domnul Filip, dacă vrea să vină să pună osul la treabă, vine și pune osul la treabă. O să îl implicăm și în campana de la Telești dacă își dorește. Am luat act de dorința lui și îl vom implica cât se poate de mult. Noi știm că este foarte ocupat și nu a avut timp să vină la ședințe”, a spus Dian Popescu.

„Iriza dă din gură de când a ieșit senator”

Deși este tot mai contestat în interiorul ALDE, Dian Popescu nu se teme că va fi zburat din funcție și spune că rezultatele organizației de la Gorj sunt cu mult peste cele din alte județe. „Nu e treaba mea dacă Robert Filip vrea sau nu o funcție mai mare în ALDE. O să fie alegeri și poate să candideze. Vor avea loc alegeri când le voi stabili eu. Nu cred că sunt prea multe nemulțumiri în partid. Iriza dă din gură de când a ieșit senator, pentru că l-a interesat să fie președinte de partid, lucru care nu a convenit Biroului Executiv Național. Care mai sunt alții? Cum să mi se reproșeze ceva la centru, când eu sunt pe locul 7 în ALDE național? În politică, rezultatele contează. Atât timp cât ai rezultate, stai foarte liniștit pe scaun. Schimbarea mea au încercat-o și alții”, a mai declarat Dian Popescu, președintele ALDE Gorj.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -