Acasa / Politic / Dragi gorjeni

Dragi gorjeni

Duminică să mergem cu toții la vot! Pe 26 mai să câștige România, să câștige PSD și să trimitem la Bruxelles români cu dragoste de țară, patrioți adevărați!

Opoziția a purtat o campanie murdară, dusă cu mercenari plătiți pentru a fi agresivi și a împrăștia minciuni, însă noi am avut de partea noastră cetățenii onești ai României și realizările pe care acest Guvern al Partidului Social Democrat le-a avut în acești doi ani.

Noi le-am prezentat românilor ceea ce am realizat și nu am mințit. Nu uitați că guvernarea de dreapta a tăiat salarii și pensii în România, în timp ce guvernarea PSD a crescut salariile și pensiile. Nu uitați că guvernarea de dreapta a închis firme, școli și spitale în România, iar guvernarea PSD a introdus facilități fiscale pentru sprijinirea antreprenorilor și a mărit salariile profesorilor și medicilor.

PSD a fost întotdeauna un partid de oameni patrioți, de oameni care își iubesc țara. Oltenia îl are ca reprezentant la alegerile europarlamentare pe Claudiu Manda. Un patriot adevărat, un român autentic, pe care organizația PSD Gorj îl votează și îl susține.

PSD va trimite în Europa oameni onești, cu dragoste de țară, patrioți  adevărați, care vor ști cum să lupte pentru România și cum să apere interesele țării lor.

Așadar, dragi gorjeni, mergeți cu toții la vot, duminică! Pe 26 mai votați PSD! Doar așa va câștiga România, trimițând la Bruxelles doar români cu dragoste de țară, patrioți adevărați!

Conducerea PSD Gorj

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*