Acasa / Headlines / Drum expres între orașul lui Brâncuși și capitala Băniei

Drum expres între orașul lui Brâncuși și capitala Băniei

Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă. Cel puțin asta susține deputatul PSD Mihai Weber care este convins că lucrările vor demara în cel mai scurt timp posibil după ce Guvernul a alocat sumele necesare.

“Cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră, pentru care am făcut în ultimii ani nenumărate demersuri în calitate de parlamentar, proiectul meu de suflet ca deputat, este drumul Expres Craiova – Târgu Jiu.În cadrul proiectului de buget pentru anul 2019, aprobat de Guvernul României, au fost alocate fonduri pentru demararea investiției drum Expres Craiova – Târgu Jiu, un proiect care reprezentă cea mai bună alternativă pentru dezvoltarea economică a județului Gorj. Au mai fost alocate fonduri de la bugetul de stat pentru proiectul de construcție a variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu. De asemenea, următoarele drumuri naționale au primit fonduri pentru modernizare: DN 67B Scoarța – Pitești, DN 66 Bumbești Jiu-Petroșani, dar și 6B – Satu Nou – Hurezani și 67D Târgu Jiu – Peștișani”, a anunțat parlamentarul Mihai Weber.

Un comentariu

  1. Ce drum, pe unde trece, cand incepe, cand se termina, cu ce costuri. Astea sunt informatii utile, nu poza cu belitu asta.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*