După 16 ani, PSD Gorj are lider nou. Mihai Weber: Dragi colegi, acum este momentul nostru

0
120

PSD Gorj și-a ales, ieri, noua conducere în prezența a sute de social-democrați dar și a liderilor veniți de la centru. Mihai Weber a fost ales ca președinte al organizației județene în prezența liderului Liviu Dragnea. În sală au mai participat la Conferință și secretarul general PSD Codrin Ștefănescu dar și fostul ministrul al Muncii Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Daniel Suciu și trezorierul Partidului Social Democrat, Mircea Drăghici.

„Stimați colegi, pentru funcția de președinte al organizației avem o singură candidatură, în persoana domnului Mihai Weber. Vă supun la vot candidatura domnului Mihai Weber. În unanimitate de voturi, domnul Mihai Weber este noul președinte al PSD Gorj. Pentru funcția de președinte executiv al organizației avem o singură candidatură, domnul Cosmin Popescu. Vă supun la vot. Cu unanimitate de voturi, Cosmin felicitări, ești noul președinte executiv al PSD Gorj. Conform discuției din CEX, candidaturile pentru vicepreședinți s-au depus în perioada 25-28 februarie la Secretariatul General al PSD Gorj. O să votăm întreaga listă în bloc. O să dau citire listei: Florin Cârciumaru, Scarlat Iriza, Andrei Maioreanu, Gheorghe Milosteanu, Aurel Popescu, Ion Bârcă, Dănuț Birău, Adi Câmpeanu, Emil Cătănoiu, Sabin Cornoiu, Maria Dumitrașcu, Petre Grigorie, Dorin Hanu, Claudiu Manta, Marcela Mrejeru, Mihai Prunariu, Ovidiu Pungan. Cu unanimitate de voturi, aveți noii vicepreședinți”, a declarat Codrin Ștefănescu după votul acordat.

Încrezător

Relaxat, noul președinte  Mihai Weber le-a amintit colegilor că nu e timp de pierdut și că trebuie să demonstreze în viitoarele alegeri că sunt o forță. „Mulțumesc întregii echipe care a avut încredere și m-a susținut pentru a ocupa funcția de președinte al uneia dintre cele mai puternice organizații din PSD. Este un moment extrem de important, un moment deosebit pentru viitorul organizației noastre, conștienți fiind de faptul că ne așteaptă niște bătălii electorale extrem de importante, dar nu tocmai foarte ușoare. Cred că niciodată nu a fost un moment mai prielnic pentru a pune în practică dorința românilor de a trăi mai bine. Dragi colegi, acum este momentul nostru, al PSD. Oamenii au avut încredere în noi și ne-au votat. Noi avem o datorie să respectăm și să ne asumăm promisiunile, să îndeplinim cu ceea ce am venit în fața oamenilor în 2012 și în 2016 mai ales, când am primit un vot covârșitor”, a declarat noul lider.

La final președintele Liviu Dragnea a felicitat noua conducere urându-le succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here