Acasa / Headlines / După Romanescu, și Paraschiv îl acuza pe Dan Vîlceanu! „Nu s-a bătut pentru un loc eligibil la europarlamentare”

După Romanescu, și Paraschiv îl acuza pe Dan Vîlceanu! „Nu s-a bătut pentru un loc eligibil la europarlamentare”

Liberalii gorjeni încă se mai ceartă din cauza listei de candidați pentru alegerile europarlamentare. Președintele Dan Vîlceanu este criticat că nu s-a luptat pentru ca organizația județeană să prindă un loc eligibil, asta în condițiile în care a obținut cele mai bune scoruri electorale în regiune. Consilierul municipal Mihai Paraschiv îi cere lui Vîlceanu să explice de ce a lăsat Gorjul pe dinafară în urma negocierilor de la nivel central.

Viitoarele alegeri europarlamentare sunt motiv de scandal în PNL, iar președintele organizației județene este acuzat că face jocurile altora, în loc să își promoveze oamenii de la Gorj. „Organizația PNL Gorj, prin președintele Dan Vîlceanu, nu s-a bătut cum ar fi fost normal să se bată pentru un loc eligibil pe listele de europarlamentare. În cadrul regionalei din care face parte și Gorjul, organizația PNL Gorj este cea mai bine clasată ca rezultate în alegeri. Mi s-ar fi părut normal, ca o recunoaștere din partea partidului față de meritele organizației județene, să primească Gorjul acest post. Acesta a fost și motivul pentru care s-a discutat cu domnul Leuștean. Gorjul nu se află acum în primele opt pe listă. Fiecare regiune a primit câte un loc eligibil. Au considerat cel puțin primele opt locuri eligibile. Asta trebuia obținut în urma unei negocieri în cadrul Biroului Național. Doar domnul Dan Vîlceanu poate să răspundă de ce nu s-a bătut, nu știu”, a declarat consilierul municipal PNL Mihai Paraschiv la Radio Infinit.

„Este o mare minciună”

Paraschiv a criticat și telenovela susținerii lui Cerasel Cuteanu, cel care a adâncit și mai mult prăpastia dintre Dan Vîlceanu și primarul Marcel Romanescu. „Am rămas puțin surprins de declarația domnului Pecingină, care spunea că propunerea vine de la organizația de la Motru. Este o mare minciună. Domnul Cuteanu a luat legătura cu domnul primar Jianu și l-a rugat să îi găsească numărul de telefon al domnului Vîlceanu. A fost singura susținere, ca să zicem, din partea organizației Motru. Este o fumigenă pe care o scoate domnul Pecingină și nu înțeleg motivul”, a mai spus liberalul.

Un comentariu

  1. Deputatelul Danut nu face decat ce i se ordona de la PSD . El este trimis de PSD in misiune sub acoperire la PNL Gorj pentru a distruge organizatia din interior .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*