Echipa feminină din ALDE a trecut la PSD

0
496

Organizația de femei a PSD Gorj se întărește. Fosta echipă de la ALDE schimbă barca, cu tot cu conducere. Gabriela Târsu face pasul spre social-democrați, urmând să ocupe poziția de vicepreședinte în organizația de femei a PSD Târgu Jiu.

După o experiență rată în ALDE, Gabriela Târsu părăsește echipa ALDE, și așa inexistentă la Gorj. „Nu a fost o decizie ușoară. Vin împreună cu mai mulți oameni din ALDE. Pe viitor se vor alătura și colegele de la ALDE. Am luat această decizie pentru că am făcut o evaluare a scenei politice și am văzut că PSD este singurul partid care se reformează și încearcă să aducă oameni de calitate. Cred în această echipă noua Mihai Weber, Cosmin Popescu, Ion Iordache, sunt oameni cu care eu pot lucra. Eu nu pot să stau departe, fără implicarea noastră în politică nu se schimbă multe. Vreau să fac echipă cu toată lumea”, a declarat Gabriel Târsu.

O altă venire în partid este ce a fostului prefect Liviu Andrei. Cel care a făcut anunțul este liderul PSD Gorj Mihai Weber. „Să nu considerați că au venit numai femei în PSD. Și domnul Liviu Andrei a făcut adeziunea la PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here