7.9 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăPoliticEvaluare a PSD Gorj în Comitetul Executiv

Evaluare a PSD Gorj în Comitetul Executiv

Liderii social-democraţi se vor întâlni în perioada următoare atât cu preşedinţii organizaţiilor din Gorj, dar şi cu parlamentarii pentru a discuta despre campania electorală din judeţ, a anunţat preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Perioada următoare are un calendar destul de bine pus la punct, pentru că în scurt timp conducerea organizaţiei PSD Gorj va merge la Bucureşti unde va participa la Comitetul Executiv. Fiecare organizaţie din ţară are nevoie de o filtrare a priorităţilor mai ales că cel mai probabil până la finele anului se insistă pe stabilirea datei Congresului Naţional PSD. Liderul social democrat Florin Cârciumaru spune clar: Ponta nu a pierdut alegerile în Gorj sau în Oltenia, dar alegerile puteau să aibă un rezultat mult mai bun pentru tabăra social democrată. „Ce s-a întâmplat?” va fi întrebarea la care, cu ocazia Comitetului Executiv, se va găsi răspunsul. „Trebuia o perioadă de timp să ne revenim şi să analizăm, fiecare în dreptul lui, unde am făcut bine şi unde nu am făcut bine. În această săptămână o să ne întâlnim, înainte de a merge la Comitetul Executiv la Bucureşti, o să ne întâlnim cu toţi preşedinţii de organizaţii, cu toţi parlamentarii să discutăm despre campania care a fost la Gorj, dar încă o dată spun că rezultatul obţinut de organizaţia PSD Gorj a fost unul bun, alegerile nu s-au pierdut la Gorj sau în Oltenia, ci s-au pierdut în alte organizaţii. La Comitetul Executiv se va face o analiză a rezultatelor, o analiză a faptului de ce am pierdut alegerile şi sigur în şedinţa respectivă se va stabili data când va avea loc Congresul”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Şedinţa organizaţiei PSD Gorj, premergătoare întâlnirii Comitetului executiv, are scopul de a tranşa mai bine realitatea din teritoriu, lucru care nu se poate face fără simţ autocritic. Nu vor lipsi analize temeinice asupra organizaţiei, a modului în care îşi atinge obiectivele, dar cert este că social democraţii vor rămâne uniţi, este de părere vicele de la PSD Gorj. „Va fi o şedinţă în care se vor analiza multe legat de cum s-a votat, de cum s-a mers ca organizare, din punct de vedere politic. Vom fi în continuare o echipă unită şi mulţi dintre adversarii noştri politici vor fi dezamăgiţi să vadă că inclusiv un astfel de exerciţiu electoral care nu ne-a dat sorţi de izbândă păstrează echipa unită la Gorj”, a declarat Ciprian Florescu, vicepreşedinte PSD Gorj.

Şedinţă vor şi parlamentarii

O şedinţa analitică în PSD Gorj a fost cerută şi de parlamenatari, iar ea este văzută ca necesară şi de preşedintele executiv, Ion Călinoiu, care este încrezător că lucrurile se vor aşeza pe făgaşul normal şi că în PSD Gorj va fi linişte. „Este nevoie de o şedinţă, de o întâlnire cu toţi preşedinţii organizaţiilor judeţene tot în scopul eliminării a oricăror suspiciuni de nelinişte. În organizaţie va fi linişte şi stabilitate”, a declarat Ion Călinoiu, preşedinte executiv PSD Gorj.
Călinoiu mai spune că din teritoriu, premierul Ponta va avea toată susţinerea de care are nevoie şi cel puţin de la Gorj acest lucru se va demonstra fără ezitare, pentru că organizaţia social democrată nu cunoaşte laşitatea.În plus, partidul a arătat că găseşte întotdeauna soluţii şi se va implica cu seriozitate în guvernarea Ponta.

- Advertisement -
Articolul precedentApreciere uşoară a leului
Articolul următorScapă de luni de aşteptare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -