Acasa / Headlines / Finețea liberalilor pusă sub semnul întrebării după ce și-au dat cu părerea despre tocanul de oaie. Miruță: „ nu știau dacă în castronul din fața lor era oaie sau porc”

Finețea liberalilor pusă sub semnul întrebării după ce și-au dat cu părerea despre tocanul de oaie. Miruță: „ nu știau dacă în castronul din fața lor era oaie sau porc”

Festivalul Tocanului de la Novaci, transformat în manifest politic. Liderul USR Gorj critică poziția autorităților locale de a-și implica colegii de partid în această acțiune. Radu Miruță îi ironizează pe liberalii care au acceptat să facă parte din juriu afirmând că „restul garniturii PNL nu știa dacă în castronul din fața lor era oaie sau porc…..”.

„Dragii mei politicieni, oricât de înfocată v-ar fi dorința de a va face cunoscuți, oricât de obedienți ar fi cei care va invită să faceți parte din juriu, aveți capacitatea de a analiza situația și nu picați în penibil! Este o țară de condus, România: nu mai continuați să puneți doctorul portar sau economistul jurist…chiar dacă sunt membri de partid!”, este mesajul transmis de Radu Miruță după ce din juriu au făcut parte mai mulți liberali gorjeni.

Cine, ce a gustat?

Politicanul susține că prin politizarea acestui festival, autoritățile locale nu au făcut altceva decât să compromită ideea unei manifestări de succes. Ironic, Miruță a lăsat să se înțeleagă că papilele gustative ale juriului nu sunt în măsură să desemneze câștigătorul. „Festivalul Tocanului de la Novaci este un eveniment fantastic ce sunt sigur că va căpăta o anvergură națională. Nu am întrebat cât a costat pentru că este un eveniment prea frumos și pentru că lucrurile frumoase mai și costă. Între 𝗰𝗿𝗲𝘀𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶𝗺𝗮𝗹𝗲 de la Novaci, însă, este o mare 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢ț𝐢𝐞, presărată cu 𝐚𝐦𝐛𝐢ț𝐢𝐢, 𝐦â𝐧𝐝𝐫𝐢𝐞 ș𝐢 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐜ă. Indiferent de premiu, faptul că cineva spune că “𝒕𝒐𝒄𝒂𝒏𝒖𝒍 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒊𝒆𝒊 𝑿 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒎𝒂𝒊 𝒃𝒖𝒏 𝒅𝒆𝒄â𝒕 𝒄𝒆𝒍 𝒂𝒍 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒊𝒆𝒊 𝒀”, e o durere imensa. Arta tocanului la un asemenea nivel este o chestiune de finețe, cunoscută de puțini ciobani. Î𝗻 𝗹𝗼𝗰 𝗰𝗮 𝗷𝘂𝗿𝗶𝘂𝗹 𝘀ă 𝗳𝗶 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗶𝗼𝗯𝗮𝗻𝗶 𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶ț𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗼𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗝𝗶𝗻𝗮, 𝘀𝗮𝘂 𝗮𝗹𝘁𝗲 𝘇𝗼𝗻𝗲 𝗰𝘂 𝘁𝗿𝗮𝗱𝗶ț𝗶𝗲 𝗮𝘀𝗲𝗺ă𝗻ă𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗡𝗼𝘃𝗮𝗰𝗶, 𝗺â𝗻𝗱𝗿𝗶𝗮 𝗰𝗶𝗼𝗯𝗮𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗼𝘃ă𝗰𝗲𝗻𝗶 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗶𝗲𝗿𝗮𝗿𝗵𝗶𝘇𝗮𝘁ă 𝗯𝗮𝘁𝗷𝗼𝗰𝗼𝗿𝗶𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗰ă𝘁𝗿𝗲 𝗼 𝗽𝗹𝗲𝗶𝗮𝗱ă 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗶𝗲𝗻𝗶 𝗳ă𝗿ă 𝗻𝗶𝗰𝗶𝗼 𝗹𝗲𝗴ă𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗰𝘂 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹. Cu excepția a două persoane din poza cu juriul, restul garniturii PNL nu știa dacă în castronul din fața lor era oaie sau porc… Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane, oameni stând jos, masă, în aer liber şi mâncare”, a concis Radu Miruță.

5 comentarii

  1. A FOST CAMPANIE ELECTORALA PENTRU FRAIERI!

  2. Oameni buni acest partid si indivizii din poza nu au nicio treaba cu liberalismul autentic.Sunt o gasca de cameleoni care nu stiu ce tampenii sa mai faca pentru a-i prosti pe oameni.LAMENTABILI SI PROSTI LA GRAMADA!

  3. Te pricepi Adi Tudor si la liberalism? Desteptul lui tata securila.

  4. Miruță putea să mănânce și carne de câine! Tot nu își dădea seama!!! Cum vad unii numai conjurații! Festivalul asta a fost al oierilor novăceni! Nu v-ar fii mă puțină rușine față de truda oamenilor autentici de la munte! Numai în cheia politicii vedeți totul!?

  5. Tu, Ionele si voi pseudo-liberalilor sunteti jalnici.Pai mai securisto-comunist decat Leustean, ca de altfel si taica-su, fost primar comunist, nu s-a mai intalnit pe raza Novaciului si in toata zona de sub munte.Asa ca, taceti dracu din gura!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*