Florescu vrea să îi salveze sufletul lui Marcel Romanescu!!!

0
364

Declarațiile halucinante făcute de Marcel Romanescu, cu ocazia vizitei premierului Ludovic Orban la Târgu Jiu, au șocat pe toată lumea. Edilul municipiului a declarat că în cei trei ani de mandat a fiert la coliva PSD-ului, ca și cum menirea lui la primărie era să stea la gura sobei, să bage lemne-n foc să fiarbă grâul pentru colivă, nu să se ocupe de proiecte de devoltare. Că așa a făcut, ne-o demonstrează chiar realizările sale din cei aproape patru ani de mandat, adică ZERO. Adică, omul nu se poate concentra pe mai multe planuri: ori fierbe coliva, ori se ocupă de proiecte. Ce a făcut, a spus de față cu Orban!

După ce fostul prefect de Gorj, Cristinel Rujan, i-a recomandat  tratament medicamentos pentru atitudini deviante, Ciprian Florescu pare îngrijorat de sufletul lui Marcel Romanescu și se teme să nu se piardă ca OM dacă mai este lăsat la Primăria Târgu Jiu.

”Imi cer scuze și soției și fetițelor domnului Romenscu! Nu este o atitudine firească pentru că ne cunoaștem și știm foarte bine că atunci când Marcel Romanescu nu era primar ne înțelegeam bine. Îmi cer scuze că vorbesc așa despre Marcel Romanescu, dar a devenit un om cu care nu se mai poate înțelege nimeni din Târgu Jiu, doar cei care sunt dispuși să îi sărute pantoful și cei care sunt dispuși să își dea mâna prin spatele cortinei ca să facă cine știe ce trăznăi. Eu îmi doresc, inclusiv pentru binele lui, să piardă Primăria Municipiului Târgu Jiu, să se reântoară cu picioarele pe pământ, pentru că dacă el mai câștigă patru ani de zile, îl vom pierde ca element al societății. Va ajunge cu capul atât de sus, încât nimeni nu va mai putea să-l aducă cu tălpile pe asfalt”, a declarat Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, la Radio Impact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here