Florin Cârciumaru vrea ședințe săptămânale la PSD și lunare cu sindicatele din CEO

0
16

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, vrea întâlniri mai dese cu activul de partid. Cârciumaru a programat deja o ședință de Birou Permanent Județean pentru săptămâna aceasta și spune că e nevoie de o mai bună organizare pentru anul electoral 2019. În paralel cu ședințele politice, Cârciumaru vrea întâlniri lunare și cu sindicatele din Complexul Energetic Oltenia, pentru a le transmite planurile noului ministru al Energiei.

Pesediștii gorjeni turează motoarele la început de an și se pregătesc deja pentru lupta electorală. Președintele Florin Cârciumaru și-a dat seama că organizația pe care o conduce trebuie dezmorțită și promite ședințe mai dese la sediul de partid. „Încercăm să organizăm vineri o ședință de Birou Permanent Județean și ne-am propus ca, de acum încolo, săptămânal, să ne întâlnim în cadrul unui Birou Permanent la sediul organizației județene, pentru a cunoaște mai îndeaproape activitatea organizației, problemele și să ne implicăm pentru a le rezolva. Luăm aceste măsuri pentru că ne apropiem cu pași repezi de anul 2019, când va fi un an electoral, iar anul respectiv nu trebuie să ne găsească nepregătiți”.

Ședințe lunare cu sindicatele din CEO

Cârciumaru știe că pentru viitoarele alegeri are nevoie de sprijinul minerilor și energeticienilor, motiv pentru care vrea ședințe periodice și cu sindicatele din Complexul Energetic Oltenia. „În paralel cu activitatea pe care vreau să o organizez din punct de vedere politic, mi-am propus să avem întâlniri lunare, și am și avut astfel de întâlniri cu organizațiile de sindicat, și în mod special cu cele din cadrul CEO, pentru a cunoaște și din partea sindicatelor activitatea desfășurată la CEO, în ideea de a cunoaște mai bine problemele din cariere și din termocentrale”, a mai spus Florin Cârciumaru.

„Am discutat cu ministrul Energiei”

Președintele PSD Gorj a transmis că va purta discuții și cu noul ministru al Energiei, Anton Anton, căruia are să îi prezinte mai multe probleme cu care se confruntă sistemul energetic la Gorj. „Am discutat cu domnul ministru al Energiei, domnul Anton, la învestire, chiar în ziua în care a depus jurământul și i-am spus că solicit ca după o săptămână de la instalarea în funcția de ministru să ne primească, pe mine, pe domnul deputat Weber și domnul senator Iriza, să discutăm. O să îi prezentăm problemele din punctul nostru de vedere din cadrul activității CEO, să vedem cu ce putem ajuta noi activitatea noului ministru și, în general, să prezentăm problemele pe care le are județul Gorj, plecând de la sistarea lucrărilor la microhidrocentrala de pe Valea Jiului, sistarea lucrărilor la barajul din Valea Sadului-Târgu Jiu și așa mai departe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here